יותר מכרוב אנחנו לא צריכים: כרוב בתנור זה מעדן!
כרוב הוא פשוט מאכל מדהים, חי, בתנור או ממולא - יותר מכרוב אנחנו לא צריכים! מתכון משגע וקל לכרוב בתנור שתזללו ותזללו. הצלחה מובטחת
כרוב הוא פשוט מאכל מדהים, חי, בתנור או ממולא - יותר מכרוב אנחנו לא צריכים! מתכון משגע וקל לכרוב בתנור שתזללו ותזללו. הצלחה מובטחת
- רום מילשטיין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.8 קק״ל 1475.2 קק״לפחמימות 19.7 גרם 78.8 גרםשומן 25.8 גרם 103.1 גרםנתרן 104.5 מ״ג 418.0 מ״גחלבון 7.1 גרם 28.6 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.6 גרםשומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 236.2 מ״ג 944.9 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 977.0 מ״ג 3908.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות369
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.8 קק״ל 1475.2 קק״לפחמימות 19.7 גרם 78.8 גרםשומן 25.8 גרם 103.1 גרםנתרן 104.5 מ״ג 418.0 מ״גחלבון 7.1 גרם 28.6 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.6 גרםשומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 236.2 מ״ג 944.9 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 977.0 מ״ג 3908.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
רצינו לאכול כרוב בתנור! התקשרנו לאלכס – שהוא גם חבר טוב שלנו וגם שף מדופלם, האמת שהוא תמיד הכתובת כשאנחנו לא יודעים איך להכין משהו.
אלכס אמר שהוא הכי אוהב שמן זית מלח ופלפל, מכסים 40 דקות, פותחים וחורכים.
אמרנו יאללה – נזרום על זה! תוך כדי החלטנו להוסיף קצת תימין ואז הגיעה גם קצת חמאה וזה הפך להיות מעדן מלכים שפשוט כדאי לכם להכין!
ספרו לנו איך יצא!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 369 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כרוב לבן גדול
-
6 כפות שמן זית
-
2 כפות מלח ים אטלנטי
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
6 גבעולי טימין טריאו יבש
-
50 גרם חמאהחתוכה לקוביות כמספר הכרובים
אופן הכנה:
- חותכים כרוב לבן לפרוסות או סירות, העיקר שיהיה סטייק יפה ועסיסי של כרוב.
- מסדרים בתבנית האפייה של נינג’ה תנור אובן ומתבלים: שמן זית, מלח גס, פלפל וגבעולי טימין.
- מכוונים את הנינג’ה תנור אובן למצב “צלייה”, 180 מעלות ל-40 דקות.
- לאחר שהמכשיר התחמם מכניסים את תבנית האפייה המסודרת עם הכרוב.
- לאחר שהכרוב מוכן, מניחים על כל נתח כרוב קוביית חמאה ומכניסים שוב למכשיר.
- מכוונים את נינג’ה תנור אובן למצב “גריל”, 200 מעלות ל-10 דקות.
- מגישים מיד. הכי טעים בעולם. אנחנו הכנו לצד זה תערובת של יוגורט יווני וגבינת לאבנה, יחד עם מעט זעתר, לימון ומלח. מושלם!
אופן הכנה:
- חותכים כרוב לבן לפרוסות או סירות, העיקר שיהיה סטייק יפה ועסיסי של כרוב.
- מסדרים בתבנית האפייה של נינג’ה תנור אובן ומתבלים: שמן זית, מלח גס, פלפל וגבעולי טימין.
- מכוונים את הנינג’ה תנור אובן למצב “צלייה”, 180 מעלות ל-40 דקות.
- לאחר שהמכשיר התחמם מכניסים את תבנית האפייה המסודרת עם הכרוב.
- לאחר שהכרוב מוכן, מניחים על כל נתח כרוב קוביית חמאה ומכניסים שוב למכשיר.
- מכוונים את נינג’ה תנור אובן למצב “גריל”, 200 מעלות ל-10 דקות.
- מגישים מיד. הכי טעים בעולם. אנחנו הכנו לצד זה תערובת של יוגורט יווני וגבינת לאבנה, יחד עם מעט זעתר, לימון ומלח. מושלם!
הערות
- אפשר להוסיף גם יין לבן אם אוהבים, בשלב הראשון של ריכוך הכרוב.
- ניתן לוותר על החמאה ולהפוך את המתכון לטבעוני לגמרי
הערות
- אפשר להוסיף גם יין לבן אם אוהבים, בשלב הראשון של ריכוך הכרוב.
- ניתן לוותר על החמאה ולהפוך את המתכון לטבעוני לגמרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטגוריות
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת גורמה
- ארוחת ערב משפחתית
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- נינג'ה תנור אובן
- נינג'ה תנור אובן - SP103
- עולם ה- NINJA
- צמחוני וטבעוני
- תוספות