לאכול בקצב: ארוחת פולד ביף בסגנון קובני
אחת הארוחות הטעימות והכיפיות שיש! בשר אונטריב מפורק בבישול ארוך, במרינדה של אננס, גרידת תפוז וליים ושלל תבלינים, מוגש עם בצל כבוש, טורטיות ומגוון עשבי תיבול
אחת הארוחות הטעימות והכיפיות שיש! בשר אונטריב מפורק בבישול ארוך, במרינדה של אננס, גרידת תפוז וליים ושלל תבלינים, מוגש עם בצל כבוש, טורטיות ומגוון עשבי תיבול
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1096.9 קק״ל 6581.5 קק״לפחמימות 37.8 גרם 226.9 גרםשומן 32.3 גרם 194.0 גרםנתרן 1305.8 מ״ג 7834.8 מ״גחלבון 42.9 גרם 257.4 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 28.0 גרםשומן רווי 7.9 גרם 47.1 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 41.3 מ״גסידן 113.7 מ״ג 682.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 270.1 מ״ג 1620.5 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 46.5 מ״גסגור
-
מרכיבים25
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות1097
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1096.9 קק״ל 6581.5 קק״לפחמימות 37.8 גרם 226.9 גרםשומן 32.3 גרם 194.0 גרםנתרן 1305.8 מ״ג 7834.8 מ״גחלבון 42.9 גרם 257.4 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 28.0 גרםשומן רווי 7.9 גרם 47.1 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 41.3 מ״גסידן 113.7 מ״ג 682.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 270.1 מ״ג 1620.5 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 46.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 25 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 1097 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
1 1/2 ק"ג בשר אונטריב
מרינדה
-
460 גרם אננסמשומר
-
2 כפות שורש ג’ינג’רפרוס דק
-
1 ראש שוםמופרד לשיניים
-
5 כפות שמן זיתכרם אחינועם
-
10 גרם מלח דק
-
1 כפית אבקת צ’ילי
-
1 כפית זרעי כוסברהטחונים לאבקה
-
1 כף אורגנו יבש
-
1 תפוז בינוניגרידת התפוז בלבד
-
2 ליים בינונייםגרידת הליים בלבד
בצל כבוש
-
2 בצלים סגולים בינוניים
-
100 גרם חומץ בן יין אדום
-
150 גרם מים
-
60 גרם סוכר לבן
-
10 גרם מלח דק
-
2 גרם שבבי צ’ילי יבש
-
2 גרם קימל טחון
הגשה
-
1 קופסה חסה רומיתעלי קיסר
-
1 חופן נענעעלים בלבד
-
1 חופן כוסברהעלים בלבד
-
1 חופן בצל ירוקפרוס דק
-
1 חופן פלפל צ’ילי אדוםפרוס דק
-
1 חבילה טורטייה בינונית
-
6 כפות מיונז
אופן הכנה:
- טוחנים את חומרי המרינדה למחית חלקה עם בלנדר מוט.
- חותכים את הבשר לקוביות.
- מעבירים את הבשר והמרינדה לסיר מביאים לרתיחה ומכסים בנייר אפייה שנגזר בעיגול וברדיד אלומיניום. מבשלים על אש נמוכה או בתנור 3-3.5 שעות עד שהבשר מתרכך וניתן לפורר אותו בקלות עם מזלג.
- מפוררים בעדינות את הבשר אל תוך הרוטב ומעבירים לכלי הגשה.
- מכינים את הבצל הכבוש: מערבבים את החומץ, המים, הסוכר, המלח והתבלינים ומרתיחים.
- פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומשרים יחד כשלושים דקות.
- מגישים: מסדרים במרכז השולחן קערה עם הבקר המפורק, צלחת טורטיות, צלחת עלי חסה וקעריות עם: עלי נענע, עלי כוסברה, בצל ירוק, בצל כבוש וצ׳ילי טרי וגם… מיונז איכותי.
אופן הכנה:
- טוחנים את חומרי המרינדה למחית חלקה עם בלנדר מוט.
- חותכים את הבשר לקוביות.
- מעבירים את הבשר והמרינדה לסיר מביאים לרתיחה ומכסים בנייר אפייה שנגזר בעיגול וברדיד אלומיניום. מבשלים על אש נמוכה או בתנור 3-3.5 שעות עד שהבשר מתרכך וניתן לפורר אותו בקלות עם מזלג.
- מפוררים בעדינות את הבשר אל תוך הרוטב ומעבירים לכלי הגשה.
- מכינים את הבצל הכבוש: מערבבים את החומץ, המים, הסוכר, המלח והתבלינים ומרתיחים.
- פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומשרים יחד כשלושים דקות.
- מגישים: מסדרים במרכז השולחן קערה עם הבקר המפורק, צלחת טורטיות, צלחת עלי חסה וקעריות עם: עלי נענע, עלי כוסברה, בצל ירוק, בצל כבוש וצ׳ילי טרי וגם… מיונז איכותי.
בשיתוף עם בית ספר דנון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן