לא תאמינו שזה פרווה: קרם קרמל אישי בקלי קלות!
מחפשים קינוח שהוא גם מרשים אבל גם פרווה? קבלו את זה - מתכון של קרם קרמל פרווה, בצבע ענברי משגע, שמגישים בתבנית אישית!
מחפשים קינוח שהוא גם מרשים אבל גם פרווה? קבלו את זה - מתכון של קרם קרמל פרווה, בצבע ענברי משגע, שמגישים בתבנית אישית!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.7 קק״ל 2997.9 קק״לפחמימות 75.7 גרם 605.5 גרםשומן 6.4 גרם 50.9 גרםנתרן 102.6 מ״ג 820.9 מ״גחלבון 6.1 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.0 גרם 15.7 גרםכולסטרול 250.8 מ״ג 2006.2 מ״גסידן 30.5 מ״ג 244.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 56.0 מ״ג 447.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות375
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.7 קק״ל 2997.9 קק״לפחמימות 75.7 גרם 605.5 גרםשומן 6.4 גרם 50.9 גרםנתרן 102.6 מ״ג 820.9 מ״גחלבון 6.1 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.0 גרם 15.7 גרםכולסטרול 250.8 מ״ג 2006.2 מ״גסידן 30.5 מ״ג 244.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 56.0 מ״ג 447.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 375 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרמל
-
400 גרם סוכר לבן
אופן הכנה
- מכינים את הקרמל: במחבת על כיריים מחממים את הסוכר עד להמסה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב על אש גבוהה במשך 8 דקות עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.
- שופכים את הקרמל לתבניות האישיות כך שיכסו את התחתית.
- מכינים את הקרם: בסיר בינוני מחממים את השמנת עם הוניל והמלח עד סף רתיחה.
- בקערה נפרדת מערבבים עם מטרפה את הסוכר עם הביצים והחלמונים, עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים מעט מהשמנת החמה אל קערת הביצים תוך כדי ערבוב, מוסיפים בהדרגה את שאר השמנת וממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
- מחממים תנור לחום של 130 מעלות.
- מוזגים מהקרם שנוצר על שכבת הקרמל בתבניות האישיות.
- מסדרים את התבניות האישיות במגש אפייה עמוק ומוזגים חצי כוס מים לתבנית אפייה.
- אופים את הקרם במשך כ-40-50 דקות או עד שהוא מזהיב קלות בחלקו העליון אך עדיין רוטט.
- מקררים את הקרם בטמפ’ החדר ומעבירים לקירור של שעתיים לפחות.
- הגשה: הופכים את תבנית הקרם לצלחת ומגישים.*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- מכינים את הקרמל: במחבת על כיריים מחממים את הסוכר עד להמסה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב על אש גבוהה במשך 8 דקות עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.
- שופכים את הקרמל לתבניות האישיות כך שיכסו את התחתית.
- מכינים את הקרם: בסיר בינוני מחממים את השמנת עם הוניל והמלח עד סף רתיחה.
- בקערה נפרדת מערבבים עם מטרפה את הסוכר עם הביצים והחלמונים, עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים מעט מהשמנת החמה אל קערת הביצים תוך כדי ערבוב, מוסיפים בהדרגה את שאר השמנת וממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
- מחממים תנור לחום של 130 מעלות.
- מוזגים מהקרם שנוצר על שכבת הקרמל בתבניות האישיות.
- מסדרים את התבניות האישיות במגש אפייה עמוק ומוזגים חצי כוס מים לתבנית אפייה.
- אופים את הקרם במשך כ-40-50 דקות או עד שהוא מזהיב קלות בחלקו העליון אך עדיין רוטט.
- מקררים את הקרם בטמפ’ החדר ומעבירים לקירור של שעתיים לפחות.
- הגשה: הופכים את תבנית הקרם לצלחת ומגישים.*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (28)
ממש נורא. בטח טעים. אבל מה עם הסוכר כמעט חצי קילו .חשבת כמה נורא המתכון
היי אתי, הקינוח הוא קינוח קרם קרמל, קרמל עשוי מסוכר (שמקרמלים אותו), בגלל זה יש הרבה סוכר
הי משהו מוזר. כתוב שזה מהיר לאורחים מצד שני שצריך שעתיים קירור. טוב שלא התחלתי להכין רגע לפני שהאורחים באו אלא קראתי את כל ההליך. עדכנו בבקשה שלא יהיה אי נעימות. תודה.
היי פיי, תודה על עירור תשומת הלב, זה בהחלט נכון. עדכנו את משך זמן ההכנה ואת התקציר.
קטגוריות
- אוכל ארגנטינאי
- אוכל בולגרי
- אוכל צרפתי
- יום האהבה
- מארחים
- ממתקים
- מתארחים
- מתוקים זה שמחה
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים בזיל הזול
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים לשבת
- מתכונים צמחוניים
- סוכות
- סימנס
- פרווה לכל ארוחה
- קינוחי פרווה
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים ללא גלוטן
- קינוחים לראש השנה
- תשוקה לאפייה