לביבות קישואים ותירס שכולם אוהבים
כולם אוהבים לביבות ויש להן אינספור מתכונים. הנה מתכון של לביבות קישואים ותירס. לביבות ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית, מחבת, שמן ויאללה, יש לכם ארוחה מצויינת!
כולם אוהבים לביבות ויש להן אינספור מתכונים. הנה מתכון של לביבות קישואים ותירס. לביבות ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית, מחבת, שמן ויאללה, יש לכם ארוחה מצויינת!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.8 קק״ל 2875.9 קק״לפחמימות 9.0 גרם 180.3 גרםשומן 11.1 גרם 222.9 גרםנתרן 160.6 מ״ג 3211.0 מ״גחלבון 2.5 גרם 49.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.0 גרםשומן רווי 1.0 גרם 19.3 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״גסידן 11.2 מ״ג 223.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 97.4 מ״ג 1948.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות144
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.8 קק״ל 2875.9 קק״לפחמימות 9.0 גרם 180.3 גרםשומן 11.1 גרם 222.9 גרםנתרן 160.6 מ״ג 3211.0 מ״גחלבון 2.5 גרם 49.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.0 גרםשומן רווי 1.0 גרם 19.3 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״גסידן 11.2 מ״ג 223.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 97.4 מ״ג 1948.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
אין אדם בעולם שלא אוהב לביבות וממש לא צריך את חנוכה בשביל לאכול אותן. כל מה שצריך זה כמה מוצרים בסיסיים שיש בכל בית, מחבת, שמן ויאללה, יש לכם ארוחה מצויינת. אם לא בא לכם לטגן אפשר לגמרי לאפות את הלביבות הללו. פשוט לרסס אותן בתרסיס שמן ולאפות בחום בינוני עד הזהבה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 144 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבלילת הלביבות:
-
2 קישואים גדוליםאו זוקיני
-
1 כוס גרגירי תירסאו אפונה
-
1 כוס קמח לבן
-
1/4 כוס פירורי לחם
-
2 ביצים L
-
1 שן שוםכתושה
-
1/2 כוס פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט מלח דק
לטיגון:
-
1 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- מגררים את הקישואים וסוחטים אותם.
- מערבבים בקערה גדולה את הקישואים, התירס, השום, פירורי הלחם, הקמח, הביצים, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב. אם אתם מרגישים שהעיסה נוזלית מדי הוסיפו עוד טיפונת קמח.
- על הכיריים מחממים במחבת את השמן.
- צרו בעזרת כף לביבות וטגנו משני הצדדים עד להזהבה.
- הניחו על נייר סופג והגישו עם יוגורט, טחינה ואפילו עם קטשופ. נשמר מצוין במקרר כמה ימים בקופסה אטומה.
אופן הכנה
- מגררים את הקישואים וסוחטים אותם.
- מערבבים בקערה גדולה את הקישואים, התירס, השום, פירורי הלחם, הקמח, הביצים, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב. אם אתם מרגישים שהעיסה נוזלית מדי הוסיפו עוד טיפונת קמח.
- על הכיריים מחממים במחבת את השמן.
- צרו בעזרת כף לביבות וטגנו משני הצדדים עד להזהבה.
- הניחו על נייר סופג והגישו עם יוגורט, טחינה ואפילו עם קטשופ. נשמר מצוין במקרר כמה ימים בקופסה אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
יצא נהדר תודה רבה! הפעם עשינו בטיגון ואולי היום אאפה את הלביבות
כיף לשמוע! תודה וחג שמח!