-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 332.1 קק״ל 1328.3 קק״לפחמימות 46.1 גרם 184.5 גרםשומן 11.0 גרם 44.0 גרםנתרן 474.1 מ״ג 1896.4 מ״גחלבון 10.1 גרם 40.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.6 גרםכולסטרול 215.2 מ״ג 860.8 מ״גסידן 75.7 מ״ג 302.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 94.3 מ״ג 377.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות332
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 332.1 קק״ל 1328.3 קק״לפחמימות 46.1 גרם 184.5 גרםשומן 11.0 גרם 44.0 גרםנתרן 474.1 מ״ג 1896.4 מ״גחלבון 10.1 גרם 40.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.6 גרםכולסטרול 215.2 מ״ג 860.8 מ״גסידן 75.7 מ״ג 302.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 94.3 מ״ג 377.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 332 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
1 בצל קטןקלוף
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כף אבקת אפייה
-
1 ביצה M
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות שמן קנולהלטיגון
מילוי
-
4 חלמונים Mעם החלבונים הנותרים אפשר להכין מרנג - עשו חיפוש באתר עם המילה "מרנג"
אופן הכנה
- מגוררים את תפוחי האדמה בפומפייה, סוחטים את הנוזלים עד כמה שניתן (מומלץ להיעזר בבד דק) ומעבירים לקערה.
- מגוררים גם את הבצל, סוחטים גם ממנו את הנוזלים ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את יתר המרכיבים (למעט החלמונים) ומערבבים היטב.
- מפעילים את הנינג׳ה גריל על מצב ׳מחבת׳, בחום של 200 מעלות.
- לאחר החימום הראשוני משמנים את המחבת, לוקחים מעט מהתערובת, ומניחים על המחבת. בעזרת כף או כלי אחר מייצרים מעין גומה ומניחים חלמון ביצה במרכז הלביבה. לוקחים עוד מעט מהתערובת ומכסים את החלמון כך שמתקבלת לביבה אחת ובתוכה חלמון.
- סוגרים את מכשיר הנינג׳ה למשך 5 דקות, פותחים, הופכים בעדינות וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות, לפי רמת המוכנות שאתם מעוניינים בחלבון (אנחנו אוהבים את החלבון שלנו נוזל ועסיסי).
- מוציאים ומגישים חם, מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וקצת עירית.
אופן הכנה
- מגוררים את תפוחי האדמה בפומפייה, סוחטים את הנוזלים עד כמה שניתן (מומלץ להיעזר בבד דק) ומעבירים לקערה.
- מגוררים גם את הבצל, סוחטים גם ממנו את הנוזלים ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את יתר המרכיבים (למעט החלמונים) ומערבבים היטב.
- מפעילים את הנינג׳ה גריל על מצב ׳מחבת׳, בחום של 200 מעלות.
- לאחר החימום הראשוני משמנים את המחבת, לוקחים מעט מהתערובת, ומניחים על המחבת. בעזרת כף או כלי אחר מייצרים מעין גומה ומניחים חלמון ביצה במרכז הלביבה. לוקחים עוד מעט מהתערובת ומכסים את החלמון כך שמתקבלת לביבה אחת ובתוכה חלמון.
- סוגרים את מכשיר הנינג׳ה למשך 5 דקות, פותחים, הופכים בעדינות וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות, לפי רמת המוכנות שאתם מעוניינים בחלבון (אנחנו אוהבים את החלבון שלנו נוזל ועסיסי).
- מוציאים ומגישים חם, מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וקצת עירית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן