-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2194.2 קק״ל 2194.2 קק״לפחמימות 324.4 גרם 324.4 גרםשומן 42.4 גרם 42.4 גרםנתרן 562.2 מ״ג 562.2 מ״גחלבון 123.3 גרם 123.3 גרםסיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרםשומן רווי 14.4 גרם 14.4 גרםכולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״גסידן 219.8 מ״ג 219.8 מ״גברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 676.2 מ״ג 676.2 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות2194
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2194.2 קק״ל 2194.2 קק״לפחמימות 324.4 גרם 324.4 גרםשומן 42.4 גרם 42.4 גרםנתרן 562.2 מ״ג 562.2 מ״גחלבון 123.3 גרם 123.3 גרםסיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרםשומן רווי 14.4 גרם 14.4 גרםכולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״גסידן 219.8 מ״ג 219.8 מ״גברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 676.2 מ״ג 676.2 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 2194 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 גביעי קוטג’ 3%או קוטג' 5%
-
3 ביצים M
-
3 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
0 כפית מלח דק
אופן הכנה
- שמים בקערה את כל מרכיבי הלחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 30 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- כשהמכשיר מצפצף ומאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את התבנית ואופים במשך כ30 דקות.
אופן הכנה
- שמים בקערה את כל מרכיבי הלחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 30 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- כשהמכשיר מצפצף ומאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את התבנית ואופים במשך כ30 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן