לחמניות ממולאות בשר, ביס של השמחות!
מה יותר טוב מלחמניות ביתיות רכות ואווריריות? לחמניות ממולאות בשר. לחמניות עסיסיות, טעימות ורכות שקל להכין. ארוחה שלמה בלחמניה אחת
מה יותר טוב מלחמניות ביתיות רכות ואווריריות? לחמניות ממולאות בשר. לחמניות עסיסיות, טעימות ורכות שקל להכין. ארוחה שלמה בלחמניה אחת
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 493.7 קק״ל 7405.7 קק״לפחמימות 58.5 גרם 877.4 גרםשומן 10.3 גרם 154.7 גרםנתרן 862.5 מ״ג 12938.2 מ״גחלבון 29.2 גרם 438.3 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 40.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 10.3 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 28.0 מ״ג 420.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 169.2 מ״ג 2538.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 14.5 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות494
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 493.7 קק״ל 7405.7 קק״לפחמימות 58.5 גרם 877.4 גרםשומן 10.3 גרם 154.7 גרםנתרן 862.5 מ״ג 12938.2 מ״גחלבון 29.2 גרם 438.3 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 40.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 10.3 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 28.0 מ״ג 420.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 169.2 מ״ג 2538.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 14.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 494 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
4 כפות סוכר לבן
-
1 קובייה שמרים טריים
-
3 כפות שמן זית
-
4 כוסות מים פושרים
-
1 כף מלח דק
מלית בשר
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5
-
3 בצלים בינוניים
-
2 כפות שמן קנולהלטיגון
-
1 צרור עלי סלרי
-
1 גזר בינוני
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כף סילאן
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית בהרט
-
1 כף אבקת מרק בצל
-
1 כף אבקת מרק פטריות
-
2 גרגירי פלפל אנגלי
-
3 עלי דפנה בינוניים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר מפוררים את קוביית השמרים ומוסיפים סוכר וכוס מים. מערבבים ומניחים ל-5 דקות.
- מוסיפים את הקמח ואת יתר המים והשמן.
- לשים עד שנוצר גוש אחיד של בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק מעט דביק.
- מקמחים קערה ומניחים בתוכה את הבצק. מכסים לתפיחה של שעה.
- מכינים את המלית: מרתיחים את הבשר במכשיר הסמארט ליד בתכנית סיר לחץ על מצב HIGH ל17 דקות - יש לוודא שכפתור הSEAL סגור (אין צורך לשנות את הטמפרטורה), ביחד עם צרור סלרי, בצל שלם, גזר, פלפל אנגלי, ועלי דפנה, מוציאים ומפוררים לחוטים.
- קוצצים את יתר הבצל ומטגנים במכשיר בתכנית טיגון באוויר חם חמש דק׳ (אין צורך לשנות את הטמפרטורה) עד לצבע זהוב עמוק ומוסיפים את הסילאן.
- מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים.
- מוסיפים כמון, מוסקט, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל וקינמון. מטגנים כ-5 דקות ומסירים מהאש.
- לאחר שעה שהבצק תפוח, מקמחים משטח עבודה. יוצרים מהבצק כדורים במשקל 200 גרם כל אחד. מניחים ל - 10 דקות.
- מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל כדור בצק. ממלאים בבשר.
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- אופים במכשיר הסמארט ליד כ-15 דק בתכנית אפייה (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
מתכון: נוי מיארה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר מפוררים את קוביית השמרים ומוסיפים סוכר וכוס מים. מערבבים ומניחים ל-5 דקות.
- מוסיפים את הקמח ואת יתר המים והשמן.
- לשים עד שנוצר גוש אחיד של בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק מעט דביק.
- מקמחים קערה ומניחים בתוכה את הבצק. מכסים לתפיחה של שעה.
- מכינים את המלית: מרתיחים את הבשר במכשיר הסמארט ליד בתכנית סיר לחץ על מצב HIGH ל17 דקות - יש לוודא שכפתור הSEAL סגור (אין צורך לשנות את הטמפרטורה), ביחד עם צרור סלרי, בצל שלם, גזר, פלפל אנגלי, ועלי דפנה, מוציאים ומפוררים לחוטים.
- קוצצים את יתר הבצל ומטגנים במכשיר בתכנית טיגון באוויר חם חמש דק׳ (אין צורך לשנות את הטמפרטורה) עד לצבע זהוב עמוק ומוסיפים את הסילאן.
- מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים.
- מוסיפים כמון, מוסקט, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל וקינמון. מטגנים כ-5 דקות ומסירים מהאש.
- לאחר שעה שהבצק תפוח, מקמחים משטח עבודה. יוצרים מהבצק כדורים במשקל 200 גרם כל אחד. מניחים ל - 10 דקות.
- מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל כדור בצק. ממלאים בבשר.
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- אופים במכשיר הסמארט ליד כ-15 דק בתכנית אפייה (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
מתכון: נוי מיארה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן