מאפה ברד פודינג מטריף לשבת בבוקר בנינג’ה סמארט ליד
לא סתם האנגלים מצליחים בענק, תראו איזו מנה הם יצרו! ברד פודינג מטריף עם לחם בריוש, סירופ מייפל וקינמון - מושלם לשבת חורפית!
לא סתם האנגלים מצליחים בענק, תראו איזו מנה הם יצרו! ברד פודינג מטריף עם לחם בריוש, סירופ מייפל וקינמון - מושלם לשבת חורפית!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 263.9 קק״ל 1319.6 קק״לפחמימות 38.6 גרם 192.9 גרםשומן 6.4 גרם 32.2 גרםנתרן 149.1 מ״ג 745.4 מ״גחלבון 8.5 גרם 42.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.3 גרם 11.7 גרםכולסטרול 182.6 מ״ג 913.2 מ״גסידן 95.0 מ״ג 475.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 175.1 מ״ג 875.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות264
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 263.9 קק״ל 1319.6 קק״לפחמימות 38.6 גרם 192.9 גרםשומן 6.4 גרם 32.2 גרםנתרן 149.1 מ״ג 745.4 מ״גחלבון 8.5 גרם 42.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.3 גרם 11.7 גרםכולסטרול 182.6 מ״ג 913.2 מ״גסידן 95.0 מ״ג 475.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 175.1 מ״ג 875.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 7.3 מ״גסגור
ברד פודינג זה מאפה קלאסי מהמטבח הבריטי שמנצל שאריות לחם. קחו כמה מרכיבים בסיסיים שיש בכל בית, תוסיפו לחם מכל סוג – רגיל, חלה, לחמניות או בריוש, ותקבלו בקלי קלות מאפה משודרג. כמובן ככל שהלחם אוורירי ורך יותר במקור, כך גם הברד פודינג יהיה יותר עסיסי וטעים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 264 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
ברד פודינג
-
1 כיכר בריוש
-
3 ביצים L
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/3 כוס סירופ מייפל
-
1 1/4 כוסות חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
-
2 כפיות קינמון טחון
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה את קוביות הבריוש, הביצים, הסוכר, המייפל, החלב, תמצית הווניל והקינמון ומערבבים היטב. משהים את הבלילה ל-5 דקות.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה עגולה.
- מניחים את התבנית על השכבה התחתונה של רשת Deluxe Reversible בסמארט ליד.
- מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול ובוחרים בתוכנית “אפייה” למשך 30 דקות.
- לוחצים על “התחלה” וממתינים.
- לאחר סיום הפעולה מפזרים את אבקת הסוכר, יוצקים את המייפל ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה את קוביות הבריוש, הביצים, הסוכר, המייפל, החלב, תמצית הווניל והקינמון ומערבבים היטב. משהים את הבלילה ל-5 דקות.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה עגולה.
- מניחים את התבנית על השכבה התחתונה של רשת Deluxe Reversible בסמארט ליד.
- מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול ובוחרים בתוכנית “אפייה” למשך 30 דקות.
- לוחצים על “התחלה” וממתינים.
- לאחר סיום הפעולה מפזרים את אבקת הסוכר, יוצקים את המייפל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן