מאפינס וניל, תות ושוקולד לבן
הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 471.2 קק״ל 5654.1 קק״לפחמימות 71.9 גרם 862.8 גרםשומן 17.5 גרם 210.2 גרםנתרן 264.8 מ״ג 3177.1 מ״גחלבון 4.4 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרםשומן רווי 9.5 גרם 114.6 גרםכולסטרול 81.3 מ״ג 976.1 מ״גסידן 25.7 מ״ג 308.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 92.5 מ״ג 1110.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות471
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 471.2 קק״ל 5654.1 קק״לפחמימות 71.9 גרם 862.8 גרםשומן 17.5 גרם 210.2 גרםנתרן 264.8 מ״ג 3177.1 מ״גחלבון 4.4 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרםשומן רווי 9.5 גרם 114.6 גרםכולסטרול 81.3 מ״ג 976.1 מ״גסידן 25.7 מ״ג 308.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 92.5 מ״ג 1110.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 471 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
3 ביצים M
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
100 גרם חמאה
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח תופח
-
50 גרם שוקולד צ’יפס לבן
-
1 צנצנת ריבת תות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים את החמאה. מעבירים את ריבת התות לשק זילוף.
- טורפים את הביצים כ-30 שניות בקערת המיקסר עם וו בלון. מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
- מוסיפים את החמאה, השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג למיקסר וטורפים. מוסיפים את הקמח וטורפים. מוסיפים את השוקולד צ’יפס הלבן וטורפים.
- מעבירים את התערובת לשק זילוף.
- מזלפים את תערובת המאפינס בתבנית השקעים עד גובה 2/3 מהשקעים.
- מזלפים את הריבה (כמות של 1 כפית) בכל עיסת מאפין, ובעזרת קיסם משלבים בעדינות בין תערובת המאפין לריבה, ליצירת שיוש.
- אופים את המאפינס 15-20 דקות, עד שהם מתייצבים ומזהיבים.
- זורים את אבקת הסוכר, מקשטים בתותים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים את החמאה. מעבירים את ריבת התות לשק זילוף.
- טורפים את הביצים כ-30 שניות בקערת המיקסר עם וו בלון. מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
- מוסיפים את החמאה, השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג למיקסר וטורפים. מוסיפים את הקמח וטורפים. מוסיפים את השוקולד צ’יפס הלבן וטורפים.
- מעבירים את התערובת לשק זילוף.
- מזלפים את תערובת המאפינס בתבנית השקעים עד גובה 2/3 מהשקעים.
- מזלפים את הריבה (כמות של 1 כפית) בכל עיסת מאפין, ובעזרת קיסם משלבים בעדינות בין תערובת המאפין לריבה, ליצירת שיוש.
- אופים את המאפינס 15-20 דקות, עד שהם מתייצבים ומזהיבים.
- זורים את אבקת הסוכר, מקשטים בתותים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
תעסוקה נהדרת וטעימה לילדים
היי שירז! איזה כיף לשמוע
לא כתבתם מתי נכנס הקמח כבר העירו את ההערה הזו וכתבתם שתיקנתם אבל זה לא תוקן ומי שלא צבין באפיה לא ישים לב שזו טעות ויצא לו מבאס נשמח שתתקנו ותודה רבה על המתכונים המעולים
היי דבי, הוספנו את הקמח בסעיף 4 לאופן ההכנה. כמו כן, ניתן לצפות בסרטון המצורף. בהצלחה!