מבשלים עם ג’קי אזולאי: לביבות תפוחי אדמה נמסות בפה

הן מטוגנות וקריספיות, אהובות על ילדים ועל מבוגרים ומלאות בפירה מתובל וטעים! לביבות תפוחי אדמה נמסות בפה שמהוות ארוחה מלאה וסופר טעימה
הן מטוגנות וקריספיות, אהובות על ילדים ועל מבוגרים ומלאות בפירה מתובל וטעים! לביבות תפוחי אדמה נמסות בפה שמהוות ארוחה מלאה וסופר טעימה
  • ג'קי אזולאי
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 194.1 קק״ל 1164.6 קק״ל
    פחמימות 76.0 גרם 455.8 גרם
    שומן 73.6 גרם 441.6 גרם
    נתרן 121.4 מ״ג 728.7 מ״ג
    חלבון 68.6 גרם 411.6 גרם
    סיבים תזונתיים 66.0 גרם 396.0 גרם
    שומן רווי 66.2 גרם 397.5 גרם
    כולסטרול 114.7 מ״ג 687.9 מ״ג
    סידן 73.4 מ״ג 440.4 מ״ג
    ברזל 65.7 מ״ג 394.4 מ״ג
    אשלגן 100.6 מ״ג 603.9 מ״ג
    אבץ 65.7 מ״ג 394.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 194.1 קק״ל 1164.6 קק״ל
    פחמימות 76.0 גרם 455.8 גרם
    שומן 73.6 גרם 441.6 גרם
    נתרן 121.4 מ״ג 728.7 מ״ג
    חלבון 68.6 גרם 411.6 גרם
    סיבים תזונתיים 66.0 גרם 396.0 גרם
    שומן רווי 66.2 גרם 397.5 גרם
    כולסטרול 114.7 מ״ג 687.9 מ״ג
    סידן 73.4 מ״ג 440.4 מ״ג
    ברזל 65.7 מ״ג 394.4 מ״ג
    אשלגן 100.6 מ״ג 603.9 מ״ג
    אבץ 65.7 מ״ג 394.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
ג'קי אזולאי
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

ציפוי

טיגון


אופן הכנה

  1. תחילה, מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ.
  2. ברגע שהבצל מזהיב מוסיפים את השום ומטגנים במשך דקה נוספת. מורידים מהאש.
  3. מועכים בקערה את תפוחי אדמה בעזרת מועך, ומוסיפים להם את הבצל והשום המטוגנים.
  4. מוסיפים גם את הכוסברה ואת הפטרוזיליה ומתבלים במלח, פלפל וכורכום, קמח וכף שמן.
  5. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מכדררים מהתערובת בידיים כדור גדול ומועכים אותו לצורת קציצה.
  7. טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם (אופציונלי פירורי לחם בטעם ביסלי גריל).
  8. מטגנים משני הצדדים שמן חצי עמוק.
  9. להגשה מניחים על ערימת עלים ירוקים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מבשלים עם ג’קי אזולאי: לביבות תפוחי אדמה נמסות בפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות