מבשלים עם ג’קי אזולאי: לביבות תפוחי אדמה נמסות בפה
הן מטוגנות וקריספיות, אהובות על ילדים ועל מבוגרים ומלאות בפירה מתובל וטעים! לביבות תפוחי אדמה נמסות בפה שמהוות ארוחה מלאה וסופר טעימה
הן מטוגנות וקריספיות, אהובות על ילדים ועל מבוגרים ומלאות בפירה מתובל וטעים! לביבות תפוחי אדמה נמסות בפה שמהוות ארוחה מלאה וסופר טעימה
- ג'קי אזולאי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 194.1 קק״ל 1164.6 קק״לפחמימות 76.0 גרם 455.8 גרםשומן 73.6 גרם 441.6 גרםנתרן 121.4 מ״ג 728.7 מ״גחלבון 68.6 גרם 411.6 גרםסיבים תזונתיים 66.0 גרם 396.0 גרםשומן רווי 66.2 גרם 397.5 גרםכולסטרול 114.7 מ״ג 687.9 מ״גסידן 73.4 מ״ג 440.4 מ״גברזל 65.7 מ״ג 394.4 מ״גאשלגן 100.6 מ״ג 603.9 מ״גאבץ 65.7 מ״ג 394.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות194
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 194.1 קק״ל 1164.6 קק״לפחמימות 76.0 גרם 455.8 גרםשומן 73.6 גרם 441.6 גרםנתרן 121.4 מ״ג 728.7 מ״גחלבון 68.6 גרם 411.6 גרםסיבים תזונתיים 66.0 גרם 396.0 גרםשומן רווי 66.2 גרם 397.5 גרםכולסטרול 114.7 מ״ג 687.9 מ״גסידן 73.4 מ״ג 440.4 מ״גברזל 65.7 מ״ג 394.4 מ״גאשלגן 100.6 מ״ג 603.9 מ״גאבץ 65.7 מ״ג 394.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 194 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- תחילה, מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ.
- ברגע שהבצל מזהיב מוסיפים את השום ומטגנים במשך דקה נוספת. מורידים מהאש.
- מועכים בקערה את תפוחי אדמה בעזרת מועך, ומוסיפים להם את הבצל והשום המטוגנים.
- מוסיפים גם את הכוסברה ואת הפטרוזיליה ומתבלים במלח, פלפל וכורכום, קמח וכף שמן.
- מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.
- מכדררים מהתערובת בידיים כדור גדול ומועכים אותו לצורת קציצה.
- טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם (אופציונלי פירורי לחם בטעם ביסלי גריל).
- מטגנים משני הצדדים שמן חצי עמוק.
- להגשה מניחים על ערימת עלים ירוקים.
אופן הכנה
- תחילה, מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ.
- ברגע שהבצל מזהיב מוסיפים את השום ומטגנים במשך דקה נוספת. מורידים מהאש.
- מועכים בקערה את תפוחי אדמה בעזרת מועך, ומוסיפים להם את הבצל והשום המטוגנים.
- מוסיפים גם את הכוסברה ואת הפטרוזיליה ומתבלים במלח, פלפל וכורכום, קמח וכף שמן.
- מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.
- מכדררים מהתערובת בידיים כדור גדול ומועכים אותו לצורת קציצה.
- טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם (אופציונלי פירורי לחם בטעם ביסלי גריל).
- מטגנים משני הצדדים שמן חצי עמוק.
- להגשה מניחים על ערימת עלים ירוקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן