מוכנים להתאהב? עוגת שוקולד ומוס קינדר לבן של בת חן דיאמנט
בת חן דיאמנט מכינה עוגת שוקולד עם שכבת מוס קינדר לבן! בא לנו לחזור להיות ילדים רק כדי לחגוג עם עוגה כזו, או שבעצם אפשר גם עכשיו?
בת חן דיאמנט מכינה עוגת שוקולד עם שכבת מוס קינדר לבן! בא לנו לחזור להיות ילדים רק כדי לחגוג עם עוגה כזו, או שבעצם אפשר גם עכשיו?
- בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5261.3 קק״ל 5261.3 קק״לפחמימות 346.7 גרם 346.7 גרםשומן 407.7 גרם 407.7 גרםנתרן 1587.7 מ״ג 1587.7 מ״גחלבון 63.0 גרם 63.0 גרםסיבים תזונתיים 19.6 גרם 19.6 גרםשומן רווי 242.7 גרם 242.7 גרםכולסטרול 2227.3 מ״ג 2227.3 מ״גסידן 733.7 מ״ג 733.7 מ״גברזל 20.1 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 2360.9 מ״ג 2360.9 מ״גאבץ 10.9 מ״ג 10.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5261
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5261.3 קק״ל 5261.3 קק״לפחמימות 346.7 גרם 346.7 גרםשומן 407.7 גרם 407.7 גרםנתרן 1587.7 מ״ג 1587.7 מ״גחלבון 63.0 גרם 63.0 גרםסיבים תזונתיים 19.6 גרם 19.6 גרםשומן רווי 242.7 גרם 242.7 גרםכולסטרול 2227.3 מ״ג 2227.3 מ״גסידן 733.7 מ״ג 733.7 מ״גברזל 20.1 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 2360.9 מ״ג 2360.9 מ״גאבץ 10.9 מ״ג 10.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5261 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת שוקולד
-
165 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
200 גרם שוקולד מריר48% חתוך לקוביות
-
3 ביצים L
-
2 חלמונים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
165 גרם סוכר חום
-
2 כפות קמח לבן
-
1 כף אבקת קקאו
-
1 קורט מלח דק
מוס קינדר לבן
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות ממרח בטעם קינדר לבן
קישוט
-
1 כוס שוקולד חלבגילופים
-
3 כפות סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את עוגת השוקולד: שמים בסיר קטן את קוביות החמאה וממיסים על אש קטנה, כאשר החמאה נמסה מכבים את האש ומוסיפים את קוביות השוקולד וטורפים למסה חלקה.
- בקערה גדולה טורפים ביצים, חלמונים ותמצית וניל, מוסיפים בהדרגה את הסוכר (בשתי נגלות) וטורפים למסה תפוחה ואוורירית.
- מוסיפים את השוקולד לקערה וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח וטורפים עד למסה חלקה (שימו לב, לא לטרוף יותר מידי).
- משמנים מעט את התבנית, מניחים עליה נייר אפייה (חתוך לגודל התבנית), שופכים מעל את המסה שהכנו, ומכניסים לאפייה של כ-25 דקות (או עד כאשר ננעץ קיסם ויוצא עם פירורים לחים מעט)
- מצננים היטב את העוגה.
- מכינים את המוס: שמים את השמנת בקערת מעבד מזון ומקציפים עד לקבלת קצף נוקשה ויציב, מוסיפים את מחית הקינדר, טורפים מעט ומקפלים עד אשר המחית נטמעת בקצפת. שומרים בקירור את המוס עד לשימוש.
- מרכיבים את העוגה: שמים שקף מסביב לעוגה, שופכים את המוס מעל העוגה ומיישרים יפה וחלק, מקפיאים כשעתיים להתייצבות, לפני ההגשה מוציאים את העוגה כשעה וחצי מהפריזר למקרר ומפזרים גילופי שוקולד וסוכריות צבעוניות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את עוגת השוקולד: שמים בסיר קטן את קוביות החמאה וממיסים על אש קטנה, כאשר החמאה נמסה מכבים את האש ומוסיפים את קוביות השוקולד וטורפים למסה חלקה.
- בקערה גדולה טורפים ביצים, חלמונים ותמצית וניל, מוסיפים בהדרגה את הסוכר (בשתי נגלות) וטורפים למסה תפוחה ואוורירית.
- מוסיפים את השוקולד לקערה וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח וטורפים עד למסה חלקה (שימו לב, לא לטרוף יותר מידי).
- משמנים מעט את התבנית, מניחים עליה נייר אפייה (חתוך לגודל התבנית), שופכים מעל את המסה שהכנו, ומכניסים לאפייה של כ-25 דקות (או עד כאשר ננעץ קיסם ויוצא עם פירורים לחים מעט)
- מצננים היטב את העוגה.
- מכינים את המוס: שמים את השמנת בקערת מעבד מזון ומקציפים עד לקבלת קצף נוקשה ויציב, מוסיפים את מחית הקינדר, טורפים מעט ומקפלים עד אשר המחית נטמעת בקצפת. שומרים בקירור את המוס עד לשימוש.
- מרכיבים את העוגה: שמים שקף מסביב לעוגה, שופכים את המוס מעל העוגה ומיישרים יפה וחלק, מקפיאים כשעתיים להתייצבות, לפני ההגשה מוציאים את העוגה כשעה וחצי מהפריזר למקרר ומפזרים גילופי שוקולד וסוכריות צבעוניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן