-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 787.7 קק״ל 6301.5 קק״לפחמימות 49.6 גרם 396.8 גרםשומן 61.1 גרם 488.8 גרםנתרן 94.8 מ״ג 758.4 מ״גחלבון 9.0 גרם 71.8 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 35.2 גרםשומן רווי 35.1 גרם 280.5 גרםכולסטרול 9.1 מ״ג 73.0 מ״גסידן 98.5 מ״ג 788.1 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 434.6 מ״ג 3476.9 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 17.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 6 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות788
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 787.7 קק״ל 6301.5 קק״לפחמימות 49.6 גרם 396.8 גרםשומן 61.1 גרם 488.8 גרםנתרן 94.8 מ״ג 758.4 מ״גחלבון 9.0 גרם 71.8 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 35.2 גרםשומן רווי 35.1 גרם 280.5 גרםכולסטרול 9.1 מ״ג 73.0 מ״גסידן 98.5 מ״ג 788.1 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 434.6 מ״ג 3476.9 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 17.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 788 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס
-
300 גרם שוקולד חלב
-
200 גרם שוקולד מריר
-
800 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
הגשה
-
1/2 כוס אגוזי מלך
-
1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
-
5 תותים קטנים
-
1 מנגו בינוני
אופן הכנה
- מוזגים 500 מ”ל שמנת מתוקה לסיר ומביאים לסף רתיחה. מוסיפים את שני סוגי השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב שוקולד עשיר, סמיך ומבריק. מעבירים לקופסת פלסטיק, מצננים ומקררים במשך 6 שעות לפחות.
- קוצצים את האגוזים. חותכים את הפירות לקוביות קטנות.
- מעבירים את תערובת השוקולד מהמקרר לקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים תוך כדי זילוף 300 מ”ל שמנת מתוקה עד לקבלת מוס יציב ואוורירי. נזהרים מהקצפת יתר.
- מעבירים את המוס לשקית זילוף ומזליפים לכלי הגשה. מפזרים מעל את התוספות ומגישים.
אופן הכנה
- מוזגים 500 מ”ל שמנת מתוקה לסיר ומביאים לסף רתיחה. מוסיפים את שני סוגי השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב שוקולד עשיר, סמיך ומבריק. מעבירים לקופסת פלסטיק, מצננים ומקררים במשך 6 שעות לפחות.
- קוצצים את האגוזים. חותכים את הפירות לקוביות קטנות.
- מעבירים את תערובת השוקולד מהמקרר לקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים תוך כדי זילוף 300 מ”ל שמנת מתוקה עד לקבלת מוס יציב ואוורירי. נזהרים מהקצפת יתר.
- מעבירים את המוס לשקית זילוף ומזליפים לכלי הגשה. מפזרים מעל את התוספות ומגישים.
הערות
- אפשר להגיש את המוס עם פרוסות בננה מקורמלות, אוכמניות, שקדים, פצפוצי אורז, פולי קפה וכו'
- היזהרו מהקצפת יתר שתגרום להתפרקות המוס
הערות
- אפשר להגיש את המוס עם פרוסות בננה מקורמלות, אוכמניות, שקדים, פצפוצי אורז, פולי קפה וכו'
- היזהרו מהקצפת יתר שתגרום להתפרקות המוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן