מנה במחבת אחת: פילה דג אסיאתי עם עגבניות צלויות ותרד
מנה נפלאה ומזינה ב-10 דקות ובמחבת אחת! שגב משה במתכון משגע לדג לבן בנוסח אסיאתי עם תוספת של תרד ועגבניות שמבשלים באותה המחבת
מנה נפלאה ומזינה ב-10 דקות ובמחבת אחת! שגב משה במתכון משגע לדג לבן בנוסח אסיאתי עם תוספת של תרד ועגבניות שמבשלים באותה המחבת
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 361.4 קק״ל 722.8 קק״לפחמימות 4.8 גרם 9.7 גרםשומן 21.5 גרם 43.0 גרםנתרן 408.9 מ״ג 817.8 מ״גחלבון 36.0 גרם 71.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.3 גרםשומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״גסידן 38.0 מ״ג 76.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 865.6 מ״ג 1731.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות361
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 361.4 קק״ל 722.8 קק״לפחמימות 4.8 גרם 9.7 גרםשומן 21.5 גרם 43.0 גרםנתרן 408.9 מ״ג 817.8 מ״גחלבון 36.0 גרם 71.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.3 גרםשומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״גסידן 38.0 מ״ג 76.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 865.6 מ״ג 1731.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 361 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם דג לבןטרי
-
3 כפות שמן זית
-
20 עגבניות שרי צבעוניות בינוניות
-
1 צרור כוסברה
-
1 חופן עלי תרד
-
1 חופן נבטים
-
1 כפית שורש ג’ינג’רטרי מגורד/ קצוץ
-
1/2 לימון בינוניסחוט
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 כף שמן צ’ילימזרח מערב
-
1 כפית סוכר לבן
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הדגים על הצד של העור, מתבלים במעט מלח.
- מוסיפים את העגבניות, השום והג׳ינג׳ר, מוסיפים כפית סוכר ומכסים את המחבת.
- ממשיכים לבשל 3 דקות ומוסיפים את התרד, הנבטים והכוסברה.
- מוסיפים כף שמן שומשום וכף שמן צ׳ילי, סוחטים חצי לימון ומזיזים מעט את המחבת ככה שהוטב יעטוף הכל היטב.
- מגישים לצד איזו תוספת שאוהבים!
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הדגים על הצד של העור, מתבלים במעט מלח.
- מוסיפים את העגבניות, השום והג׳ינג׳ר, מוסיפים כפית סוכר ומכסים את המחבת.
- ממשיכים לבשל 3 דקות ומוסיפים את התרד, הנבטים והכוסברה.
- מוסיפים כף שמן שומשום וכף שמן צ׳ילי, סוחטים חצי לימון ומזיזים מעט את המחבת ככה שהוטב יעטוף הכל היטב.
- מגישים לצד איזו תוספת שאוהבים!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (12)
הכנתי את המנה 3 פעמים והיה מושלם בכל פעם גם כשלא הוספתי סוכר..כל מי שאכל רצה עוד חג שמח ותודה רבה על המתכון לשף שגב
תודה על השיתוף, רות! משמח לקרוא!
מנה מושלמת
תודה רבה ושבת שלום(:
רעיון נפלא מאמצת אותו גם
תודה רבה (: בהצלחה!