מנה זריזה ומעולה: נודלס מוקפץ עם בקר וברוקולי ברוטב מעלף

בתוך חצי שעה תזללו ארוחה מפנקת! נודלס מוקפץ עם רצועות בקר וברוקולי ברוטב מעולה שיימצא אצלכם מקום של כבוד במוקפצים!
בתוך חצי שעה תזללו ארוחה מפנקת! נודלס מוקפץ עם רצועות בקר וברוקולי ברוטב מעולה שיימצא אצלכם מקום של כבוד במוקפצים!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    720
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 720.4 קק״ל 2161.3 קק״ל
    פחמימות 81.5 גרם 244.5 גרם
    סוכר 39.8 גרם 119.3 גרם
    שומן 20.7 גרם 62.2 גרם
    נתרן 693.6 מ״ג 2080.7 מ״ג
    חלבון 50.7 גרם 152.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 21.3 מ״ג 63.8 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 28.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 41.7 מ״ג 125.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    720
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 720.4 קק״ל 2161.3 קק״ל
    פחמימות 81.5 גרם 244.5 גרם
    סוכר 39.8 גרם 119.3 גרם
    שומן 20.7 גרם 62.2 גרם
    נתרן 693.6 מ״ג 2080.7 מ״ג
    חלבון 50.7 גרם 152.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 21.3 מ״ג 63.8 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 28.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 41.7 מ״ג 125.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור

אין כמו להכין ארוחת צהרים או ערב, במיוחד באמצע שבוע עמוס, עם קיצורי דרך שמאפשרים הכנה מהירה ופשוטה מבלי לוותר על הטעם. קבלו מוקפץ נודלס עם בשר וברוקולי בנוסח אסייתי – טעים, בריא ובמשביע.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ליאור קליין
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הבשר לרצועות ומשרים אותו בקערה ברוטב האסייתי.
  2. מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
  3. מחממים מעט שמן בווק, מטגנים קלות את הבשר כדקה-שתיים ומעבירים לצלחת. לאשוטפים את הווק.
  4. מפרידים את הברוקולי לפרחים וחולטים אותם 5 דקות בקערה עם מים רותחים. מסננים.
  5. קוצצים את שיני השום ומגררים את הג’ינג’ר.
  6. מטגנים בווק את השום להזהבה קלה כ-2 דקות. מוסיפים את הג’ינג’ר והברוקולי וממשיכים להקפיץ כ-4 דקות. מוסיפים את הבשר והנודלס, מערבבים היטב ומוסיפים למוקפץ עוד רוטב אסייתי לפי הטעם. מבשלים עוד 3-5 דקות תוך כדי ערבוב, וכשכל התבשיל מצופה ברוטב מגישים. בתאבון!
נודלס בקר וברוקולי1
נודלס מוקפץ עם בקר וברוקולי. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שמחה בירנשטוק

    הכנתי עם פרוסות בקר דק דק שיש לקנות בסופרים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות