-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 472.2 קק״ל 1888.8 קק״לפחמימות 11.2 גרם 44.6 גרםשומן 24.4 גרם 97.7 גרםנתרן 1449.2 מ״ג 5796.9 מ״גחלבון 50.1 גרם 200.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרםשומן רווי 4.9 גרם 19.5 גרםכולסטרול 420.9 מ״ג 1683.5 מ״גסידן 31.2 מ״ג 124.8 מ״גברזל 13.0 מ״ג 52.0 מ״גאשלגן 481.6 מ״ג 1926.3 מ״גאבץ 8.0 מ״ג 32.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות472
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 472.2 קק״ל 1888.8 קק״לפחמימות 11.2 גרם 44.6 גרםשומן 24.4 גרם 97.7 גרםנתרן 1449.2 מ״ג 5796.9 מ״גחלבון 50.1 גרם 200.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרםשומן רווי 4.9 גרם 19.5 גרםכולסטרול 420.9 מ״ג 1683.5 מ״גסידן 31.2 מ״ג 124.8 מ״גברזל 13.0 מ״ג 52.0 מ״גאשלגן 481.6 מ״ג 1926.3 מ״גאבץ 8.0 מ״ג 32.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 472 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
3 בצלים בינונייםחתוכים דק
-
1 כפית גדושה מלח גס
-
350 גרם לבבות עוף
-
350 גרם כבדי עוףמוכשר
-
350 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
1 כפית שטוחה כמון טחון
-
1 כפית כורכום
-
3 כפיות פפריקה מתוקה
אופן הכנה
- מדליקים את הנינג’ה גריל ומרכיבים את הפלטה השטוחה על פלטת הגריל.
- בוחרים בתכנית “מחבת” בטמפ’ של 200 מעלות, מפעילים את המכשיר בלחיצה על לחצן “עצירה / התחלה”. בזמן שהמכשיר מתחמם קוצצים את הבצלים.
- כאשר החימום המקדים הסתיים ומופיעה ההודעה ADD FOOD מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
- מוסיפים את הבשר ומערבבים במשך כמה דקות. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן עוד 20 דקות.
- מומלץ להגיש בפיתה, טחינה וסלט ירקות.
אופן הכנה
- מדליקים את הנינג’ה גריל ומרכיבים את הפלטה השטוחה על פלטת הגריל.
- בוחרים בתכנית “מחבת” בטמפ’ של 200 מעלות, מפעילים את המכשיר בלחיצה על לחצן “עצירה / התחלה”. בזמן שהמכשיר מתחמם קוצצים את הבצלים.
- כאשר החימום המקדים הסתיים ומופיעה ההודעה ADD FOOD מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
- מוסיפים את הבשר ומערבבים במשך כמה דקות. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן עוד 20 דקות.
- מומלץ להגיש בפיתה, טחינה וסלט ירקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אין קשר בין המתכון לסרטון המצורף: במתכון קודם בצל, אח”כ בשר אח”כ תבלינים.
היי זאב, הסרטון בהלימה לאופן ההכנה מלבד התבלינים. אפשר לשים על הבשר בטרם הצלייה ואפשר במהלך הצלייה בנינג’ה – כך או כך זה מצוין