מקלות פרמז’ן ואספרגוס עטופים בבצק עלים
כמעט הכל אפשרי בנינג'ה גריל את זה אנחנו כבר יודעים, תהנו ממתכון חלבי קליל ומרשים בטירוף של מקלות פרמז'ן ואספרגוס עטופים בבצק עלים. מנה מהממת שאי אפשר להגיד לה לא. בתיאבון!
כמעט הכל אפשרי בנינג'ה גריל את זה אנחנו כבר יודעים, תהנו ממתכון חלבי קליל ומרשים בטירוף של מקלות פרמז'ן ואספרגוס עטופים בבצק עלים. מנה מהממת שאי אפשר להגיד לה לא. בתיאבון!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 515.6 קק״ל 4124.4 קק״לפחמימות 45.9 גרם 367.0 גרםשומן 31.2 גרם 249.6 גרםנתרן 119.5 מ״ג 955.6 מ״גחלבון 12.4 גרם 99.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.7 גרםשומן רווי 15.9 גרם 126.8 גרםכולסטרול 39.3 מ״ג 314.2 מ״גסידן 116.0 מ״ג 927.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 98.3 מ״ג 786.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 22 דק׳
-
קלוריות516
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 515.6 קק״ל 4124.4 קק״לפחמימות 45.9 גרם 367.0 גרםשומן 31.2 גרם 249.6 גרםנתרן 119.5 מ״ג 955.6 מ״גחלבון 12.4 גרם 99.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.7 גרםשומן רווי 15.9 גרם 126.8 גרםכולסטרול 39.3 מ״ג 314.2 מ״גסידן 116.0 מ״ג 927.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 98.3 מ״ג 786.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 22 דק׳ | קלוריות 516 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים
-
1 כוס גבינת פרמזןמגוררת
-
8 גבעולי אספרגוסים
-
1 ביצה Mטרופה
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 12 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- קוטמים את קצה הגבעולים של האספרגוסים.
- חוצים את בצק העלים לעובי של 2 סנטימטר בערך, בצורה של מקלות שיצליחו לכסות את האספרגוס.
- מניחים נייר אפייה בסלסלת הטיגון של הנינג’ה ומעל מסדרים שורות של גבינת פרמז’ן מגוררת בצורה של מקלות.
- מעל כל שורה של גבינת פרמז’ן מניחים אספרגוס אחד ומעל שמים מקל של בצק פילו.
- מברישים בביצה טרופה את בצק העלים ושוב מפזרים גבינת פרמז’ן מעל.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את סלסלת טיגון האוויר במכשיר, וסוגרים את המכסה.
- לאחר כ-12 דקות מקלות הפרמז’ן והאספרגוס יהיו פריכים ומוכנים. מגישים מיד.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 12 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- קוטמים את קצה הגבעולים של האספרגוסים.
- חוצים את בצק העלים לעובי של 2 סנטימטר בערך, בצורה של מקלות שיצליחו לכסות את האספרגוס.
- מניחים נייר אפייה בסלסלת הטיגון של הנינג’ה ומעל מסדרים שורות של גבינת פרמז’ן מגוררת בצורה של מקלות.
- מעל כל שורה של גבינת פרמז’ן מניחים אספרגוס אחד ומעל שמים מקל של בצק פילו.
- מברישים בביצה טרופה את בצק העלים ושוב מפזרים גבינת פרמז’ן מעל.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את סלסלת טיגון האוויר במכשיר, וסוגרים את המכסה.
- לאחר כ-12 דקות מקלות הפרמז’ן והאספרגוס יהיו פריכים ומוכנים. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן