מקלות שניצל טופו פריכים עם מטבל ממכר!
במצב רוח לנשנוש? קבלו מתכון של מקלות שניצל טופו, בתוספת מטבל ורוד וטבעוני על טהרת הקשיו. כנסו למטבח והכינו לכם חטיף מושלם
במצב רוח לנשנוש? קבלו מתכון של מקלות שניצל טופו, בתוספת מטבל ורוד וטבעוני על טהרת הקשיו. כנסו למטבח והכינו לכם חטיף מושלם
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 432.0 קק״ל 6047.6 קק״לפחמימות 13.8 גרם 193.8 גרםשומן 40.7 גרם 570.1 גרםנתרן 260.6 מ״ג 3648.2 מ״גחלבון 3.5 גרם 49.2 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 16.9 גרםשומן רווי 3.4 גרם 47.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 20.1 מ״ג 281.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 150.2 מ״ג 2103.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 11.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות432
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 432.0 קק״ל 6047.6 קק״לפחמימות 13.8 גרם 193.8 גרםשומן 40.7 גרם 570.1 גרםנתרן 260.6 מ״ג 3648.2 מ״גחלבון 3.5 גרם 49.2 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 16.9 גרםשומן רווי 3.4 גרם 47.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 20.1 מ״ג 281.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 150.2 מ״ג 2103.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 11.4 מ״גסגור
שניצל טופו בצורת מקלות שיהיה חביב במיוחד אפילו על אוהבי הבשר. בזכות הטיגון בבלילה, הטופו נשאר רך מבפנים ופריך מבחוץ ויחד עם ממרח הסלק והקשיו, קיבלתם ארוחה שמתאימה לצהריים ולערב כאחד ועשירה בחלבון ומרכיבים מזינים ומשביעים. שווה לנסות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 432 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
מטבל קשיו סלק
-
1 כוס אגוזי קשיו טבעייםמושרים במים לפחות 4 שעות ומסוננים
-
1/2 כוס מים
-
2 שיני שום
-
1 כף מיץ לימון
-
1/4 כפית מלח דק
-
2 סלק מבושל בוואקום בינונייםחתוכים לרבעים
מקלות טופו
-
1חבילה או 300 גרם טופו חומוס עם עגבניות מיובשות משק ויילר
בלילה
-
1/2 כוס חלב סויה
-
1 כפית חומץ 5%או לחילופין מיץ לימון
-
1/2 כוס קמח לבןאו קורנפלור
-
3/4 כפית מלח דק
-
1 כוס פירורי לחם
טיגון
-
1/2 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את המטבל: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון או בלנדר חזק למטבל אחיד וחלק. אם הוא סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מים.
שומרים בצד להגשה. - מסננים את הטופו, מייבשים קלות וחותכים למקלות בגודל רצוי.
- מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את חלב הסויה וחומץ או מיץ לימון ומשאירים בצד ל-5 דקות.
- מוסיפים את הקמח או הקורנפלור והמלח ומערבבים לבלילה אחידה וחלקה. מכינים קערה נוספת שטוחה עם פירורי לחם.
- מחממים שמן במחבת.
- טובלים את מקלות הטופו חומוס בבלילה ומנערים את העודפים. מגלגלים כל מקל בפירורי לחם לציפוי מרבי.
- מטגנים את המקלות מכל הצדדים להזהבה יפה.
- מגישים את המקלות עם ספייסי מיונז טבעוני ומטבל קשיו סלק.
אופן הכנה
- מכינים את המטבל: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון או בלנדר חזק למטבל אחיד וחלק. אם הוא סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מים.
שומרים בצד להגשה. - מסננים את הטופו, מייבשים קלות וחותכים למקלות בגודל רצוי.
- מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את חלב הסויה וחומץ או מיץ לימון ומשאירים בצד ל-5 דקות.
- מוסיפים את הקמח או הקורנפלור והמלח ומערבבים לבלילה אחידה וחלקה. מכינים קערה נוספת שטוחה עם פירורי לחם.
- מחממים שמן במחבת.
- טובלים את מקלות הטופו חומוס בבלילה ומנערים את העודפים. מגלגלים כל מקל בפירורי לחם לציפוי מרבי.
- מטגנים את המקלות מכל הצדדים להזהבה יפה.
- מגישים את המקלות עם ספייסי מיונז טבעוני ומטבל קשיו סלק.
הערות
- ניתן להגיש עם ספייסי מיונז טבעוני או כל מטבל אחר שאוהבים
הערות
- ניתן להגיש עם ספייסי מיונז טבעוני או כל מטבל אחר שאוהבים
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן