-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 410.2 קק״ל 820.5 קק״לפחמימות 4.2 גרם 8.3 גרםשומן 35.5 גרם 71.1 גרםנתרן 393.9 מ״ג 787.9 מ״גחלבון 19.2 גרם 38.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.3 גרםשומן רווי 7.0 גרם 14.0 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 78.8 מ״ג 157.6 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 380.4 מ״ג 760.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות410
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 410.2 קק״ל 820.5 קק״לפחמימות 4.2 גרם 8.3 גרםשומן 35.5 גרם 71.1 גרםנתרן 393.9 מ״ג 787.9 מ״גחלבון 19.2 גרם 38.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.3 גרםשומן רווי 7.0 גרם 14.0 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 78.8 מ״ג 157.6 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 380.4 מ״ג 760.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״גסגור
טורטייה היא פתרון מושלם ומהיר כשרעבים. כשרוצים להתפנק בארוחה מהירה ומשביעה, כל מה שצריך הוא ביצה, פסטרמה וטורטייה. תוספת ירקות תהיה רק בונוס למנה היפה והטעימה הזאת!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 410 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן זית
-
1 חבילה פסטרמה מקסיקנית נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
2 טורטיות גדולות גדולותבקוטר 24 ס"מ
-
4 ביצים L
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כפית ממרח חרדל
-
1 עגבנייה בינוניתפרוסה
-
חופן ארוגולה
אופן הכנה
- מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן.
- חותכים את נתח הפסטרמה לרצועות ארוכות, מטגנים ומקפיצים אותם במחבת במשך 3-4 דקות, עד שהם מתחילים להזהיב מעט.
- טורפים את הביצים ויוצקים אותם מעל רצועות הפסטרמה. ממליחים ומפלפלים.
- מניחים טורטייה מעל הביצים (הרטובות), ממתינים במשך כ-3 דקות או עד שהחביתה מתייצבת.
- הופכים את החביתה בעזרת מרית וממשיכים לטגן במשך 4 דקות נוספות על הצד של הטורטייה, כדי שהכל מהתייצב, והטורטייה טיפה תיכרך.
- מסירים מהאש ומעבירים לצלחת כשהצד של הטורטייה על הצלחת.
- מורחים על הצד של הפסטרמה חרדל, מסדרים מעל 3 פרוסות עגבנייה ומפזרים חופן עלי ארוגולה.
- מגלגלים את הטורטייה לראפ.
- באותה צורה מכינים גם את הראפ השני.
- חוצים את הראפים ל-2 ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן.
- חותכים את נתח הפסטרמה לרצועות ארוכות, מטגנים ומקפיצים אותם במחבת במשך 3-4 דקות, עד שהם מתחילים להזהיב מעט.
- טורפים את הביצים ויוצקים אותם מעל רצועות הפסטרמה. ממליחים ומפלפלים.
- מניחים טורטייה מעל הביצים (הרטובות), ממתינים במשך כ-3 דקות או עד שהחביתה מתייצבת.
- הופכים את החביתה בעזרת מרית וממשיכים לטגן במשך 4 דקות נוספות על הצד של הטורטייה, כדי שהכל מהתייצב, והטורטייה טיפה תיכרך.
- מסירים מהאש ומעבירים לצלחת כשהצד של הטורטייה על הצלחת.
- מורחים על הצד של הפסטרמה חרדל, מסדרים מעל 3 פרוסות עגבנייה ומפזרים חופן עלי ארוגולה.
- מגלגלים את הטורטייה לראפ.
- באותה צורה מכינים גם את הראפ השני.
- חוצים את הראפים ל-2 ומגישים חם.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
שלמות של מנה!!!
תודה רבה
נראה אששששש