מקסיקו-ישראל: ראפ חביתה עם רצועות פסטרמה צלויה

שילוב מעולה בין ארוחת הערב הישראלית לאוכל הרחוב המקסיקני: טורטייה חביתה עם רצועות פסטרמה שמגלגלים לראפ חם וטעים!
שילוב מעולה בין ארוחת הערב הישראלית לאוכל הרחוב המקסיקני: טורטייה חביתה עם רצועות פסטרמה שמגלגלים לראפ חם וטעים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 410.2 קק״ל 820.5 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 8.3 גרם
    שומן 35.5 גרם 71.1 גרם
    נתרן 393.9 מ״ג 787.9 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 78.8 מ״ג 157.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 380.4 מ״ג 760.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 410.2 קק״ל 820.5 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 8.3 גרם
    שומן 35.5 גרם 71.1 גרם
    נתרן 393.9 מ״ג 787.9 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 78.8 מ״ג 157.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 380.4 מ״ג 760.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

טורטייה היא פתרון מושלם ומהיר כשרעבים. כשרוצים להתפנק בארוחה מהירה ומשביעה, כל מה שצריך הוא ביצה, פסטרמה וטורטייה. תוספת ירקות תהיה רק בונוס למנה היפה והטעימה הזאת!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מערכת Foody
X

20 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן.
  2. חותכים את נתח הפסטרמה לרצועות ארוכות, מטגנים ומקפיצים אותם במחבת במשך 3-4 דקות, עד שהם מתחילים להזהיב מעט.
  3. טורפים את הביצים ויוצקים אותם מעל רצועות הפסטרמה. ממליחים ומפלפלים.
  4. מניחים טורטייה מעל הביצים (הרטובות), ממתינים במשך כ-3 דקות או עד שהחביתה מתייצבת.

    ראפ חביתה3
    חביתת פסטרמה וירקות עם טורטייה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  5. הופכים את החביתה בעזרת מרית וממשיכים לטגן במשך 4 דקות נוספות על הצד של הטורטייה, כדי שהכל מהתייצב, והטורטייה טיפה תיכרך.
  6. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת כשהצד של הטורטייה על הצלחת.
  7. מורחים על הצד של הפסטרמה חרדל, מסדרים מעל 3 פרוסות עגבנייה ומפזרים חופן עלי ארוגולה.
  8. מגלגלים את הטורטייה לראפ.
  9. באותה צורה מכינים גם את הראפ השני.
  10. חוצים את הראפים ל-2 ומגישים חם.

    ראפ חביתה2
    ראפ חביתה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקסיקו-ישראל: ראפ חביתה עם רצועות פסטרמה צלויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות