מרענן ומיוחד: קינוח פניני טפיוקה ופירות צבעוניים

קינוח בכוסות אישיות שלא צריך לחלוק בכלל - פניני טפיוקה קטנות עם קרם קוקוס קרמי ומתקתק ופירות העונה לבחירתכם!
קינוח בכוסות אישיות שלא צריך לחלוק בכלל - פניני טפיוקה קטנות עם קרם קוקוס קרמי ומתקתק ופירות העונה לבחירתכם!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.7 קק״ל 1582.0 קק״ל
    פחמימות 46.0 גרם 368.1 גרם
    שומן 1.5 גרם 11.9 גרם
    נתרן 14.9 מ״ג 119.5 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 6.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.5 מ״ג 4.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 2.6 מ״ג 21.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.7 קק״ל 1582.0 קק״ל
    פחמימות 46.0 גרם 368.1 גרם
    שומן 1.5 גרם 11.9 גרם
    נתרן 14.9 מ״ג 119.5 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 6.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.5 מ״ג 4.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 2.6 מ״ג 21.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

איזה כיף להפתיע את האורחים עם קינוח טעים במיוחד שהוא גם טבעוני! פניני טפיוקה רכות עם קרם קוקוס עשיר בניחוח מטריף ופירות טריים ומרעננים שמקפיצים את הקינוח הזה רמה אחת למעלה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים טבעוניים
ליאור קליין
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קינוח טפיוקה


אופן הכנה

  1. יוצקים לסיר את קרם הקוקוס עם הסוכר ותמצית הווניל. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 10 דקות. מסירים מהאש ומקררים בצד.
  2. מביאים לרתיחה בסיר גדול נוסף את המים, מוסיפים את פניני הטפיוקה ומבשלים 15 דקות עד שהן הופכות לשקופות עם נקודה לבנה במרכז.
  3. מסננים את פניני הטפיוקה מנוזלי הבישול ומעבירים אותן לסיר קרם הקוקוס.
  4. חותכים כל פרי לחצי. חצי אחד חותכים לקוביות והחצי השני לפרוסות דקות. מחליקים את הפרוסות בעזרת הידיים לצורה מעגלית עד שמתקבל מעין פרח.
  5. מסדרים בתחתית כל כוס את קוביות הפרי, יוצקים מעל את פודינג הטפיוקה ומעטרים מלמעלה עם הפרח שיצרנו מהפרי. בתאבון!
קינוח טפיוקה ופירות
קינוח טפיוקה ופירות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    עדי סימן טוב

    מה אפשר לשים במקום קרם קוקוס? האם אפשר לשים סוג של חלב לדוגמא שיבולת שועל?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להחליף בשמנת, אבל לא בחלב

    Avatar
    maya ron

    12 כוסות מים ? זו הכמות הנכונה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מאיה, כן, מדובר במים שמבשלים בהם את פניני הטפיוקה, אחרי זה מסננים את הפנינים מהמים (ראי סעיפים 2-3 באופן ההכנה)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות