מרק בצל בכיסוי בצק עלים: או לה לה!

המחשבה על מרק בצל בכיסוי טעים של בצק עלים גורמת לכם להתרגש? בצדק! תראו כמה זה פשוט להכנה וכמה אלגנטית התוצאה
המחשבה על מרק בצל בכיסוי טעים של בצק עלים גורמת לכם להתרגש? בצדק! תראו כמה זה פשוט להכנה וכמה אלגנטית התוצאה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1207.9 קק״ל 4831.4 קק״ל
    פחמימות 117.6 גרם 470.2 גרם
    שומן 63.2 גרם 252.8 גרם
    נתרן 256.7 מ״ג 1026.8 מ״ג
    חלבון 31.4 גרם 125.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 30.6 גרם 122.5 גרם
    כולסטרול 84.6 מ״ג 338.4 מ״ג
    סידן 77.7 מ״ג 311.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 413.8 מ״ג 1655.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1207.9 קק״ל 4831.4 קק״ל
    פחמימות 117.6 גרם 470.2 גרם
    שומן 63.2 גרם 252.8 גרם
    נתרן 256.7 מ״ג 1026.8 מ״ג
    חלבון 31.4 גרם 125.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 30.6 גרם 122.5 גרם
    כולסטרול 84.6 מ״ג 338.4 מ״ג
    סידן 77.7 מ״ג 311.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 413.8 מ״ג 1655.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

החורף מרגיש ארוך? אז תחגגו אותו עם קערת מרק בצל בסטייל צרפתי, בכיסוי בצק עלים פריך וטעים. או-לה-לה כמה שהמרק הזה טעים, מחמם ומנחם. לא צריך שום דבר נוסף בצד, חוץ מאולי גביע יין לבן שיילך עם כל היופי הזה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

ציפוי בצק


אופן הכנה

  1. מקלפים וחוצים את הבצלים לחצאים, פורסים לחצאי עיגולים.
  2. בסיר כבד ממיסים את החמאה עם השמן ומוסיפים את הבצלים.
  3. נותנים לבצלים להתקרמל על אש בינונית, תוך כדי ערבוב כל כמה דקות, זה תהליך שלוקח קצת זמן, (בערך 20-30 דקות), אז נדרשת סבלנות. חשוב לערבב ולבדוק שהבצלים לא נשרפים, אם האש גבוהה מדי מורידים לאש נמוכה.
  4. כשהבצלים מקבלים צבע חום ומקורמל, מוסיפים לסיר כוס יין לבן ומערבבים.
  5. בשלב זה אם רוצים, אפשר להוסיף את הברנדי.
  6. נותנים לאלכוהול להצטמצם במשך שלוש דקות, מוסיפים כף קמח ומערבבים.
  7. מוסיפים לסיר ציר ירקות.
  8. קושרים בחוט את גבעולי הטימין, הרוזמרין והמרווה ומוסיפים לסיר, סוגרים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דק׳.
  9. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  10. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  11. פורסים את בצק העלים על משטח עבודה, מניחים כלי הגשה שמתאים לחימום בתנור על הבצק, לסימון, וחותכים עיגול בצק שרחב בכשני סנטימטר משולי הכלי.
  12. ממשיכים כך עם שארית הבצק כמספר המנות.
  13. מעבירים את המרק לכלי הגשה אישיים המתאימים לחימום בתנור.
  14. מכסים כל כלי בבצק עלים, מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור במשך 15 דקות או עד שהבצק משחים.

    מרק בצל 2
    מרק בצל. צילום: עידו ארבל

@foody_il מרק בצל כמו בצרפת #רק_מרק #מרק #onionsoup ♬ Spooky Creole No Perc-JP - Leggy Blonde

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק בצל בכיסוי בצק עלים: או לה לה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות