מרק חורפי ברגע!
קבלו שלושה מתכונים מעולים למרקים לחורף שמכינים מבסיס של ירקות קצוצים וחתוכים, שומרים בהקפאה בשקיות ושולפים בכל רגע שרוצים להכין מרק חורפי!
קבלו שלושה מתכונים מעולים למרקים לחורף שמכינים מבסיס של ירקות קצוצים וחתוכים, שומרים בהקפאה בשקיות ושולפים בכל רגע שרוצים להכין מרק חורפי!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1131.8 קק״ל 5659.2 קק״לפחמימות 109.0 גרם 544.8 גרםשומן 48.0 גרם 239.9 גרםנתרן 586.8 מ״ג 2934.0 מ״גחלבון 28.6 גרם 143.0 גרםסיבים תזונתיים 46.4 גרם 232.2 גרםשומן רווי 28.7 גרם 143.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 813.2 מ״ג 4065.9 מ״גברזל 8.6 מ״ג 43.2 מ״גאשלגן 6460.8 מ״ג 32304.2 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 18.6 מ״גסגור
-
מרכיבים38
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות1132
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1131.8 קק״ל 5659.2 קק״לפחמימות 109.0 גרם 544.8 גרםשומן 48.0 גרם 239.9 גרםנתרן 586.8 מ״ג 2934.0 מ״גחלבון 28.6 גרם 143.0 גרםסיבים תזונתיים 46.4 גרם 232.2 גרםשומן רווי 28.7 גרם 143.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 813.2 מ״ג 4065.9 מ״גברזל 8.6 מ״ג 43.2 מ״גאשלגן 6460.8 מ״ג 32304.2 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 18.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 38 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1132 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס ירקות
-
1 בצל גדולקצוץ דק
-
4 גבעולי סלריקצוצים
-
1 שורש פטרוזיליה גדולקצוץ
-
2 גזרים גדוליםחתוכים לקוביות
-
1 חבילה סנו סושי – שקית זיפר סליידר M
מרק כתום
-
1 בטטה גדולהחתוכה לקוביות
-
500 גרם דלעתחתוכה לקוביות
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט גדוליםקלופים וחתוכים לקוביות
-
4 שיני שום
-
2 ליטר מים
-
1 מיכל קרם קוקוס
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורד
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
קורט שבבי צ’ילי יבש
-
3 כפות שמן זיתלטיגון
-
חופן עיריתקצוצה לקישוט
מרק פלפלים צהוב
-
4 שיני שוםקצוצות
-
2 פלפלים אדומים גדוליםנקיים מליבה ופרוסים
-
4 פלפלים צהובים גדוליםנקיים מליבה ופרוסים
-
2 ליטר מים
-
1/4 כוס יין לבן חצי יבש
-
400 גרם חלב קוקוס
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
קורט כורכום
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
מרק קישואים ונענע
-
5 קישואים גדוליםחתוכים לקוביות
-
2 תפוחי אדמה גדוליםקלופים וחתוכים לקוביות
-
4 שיני שום
-
2 כפות נענעעלי נענע
-
2 ליטר מים
-
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
קורט אגוז מוסקט
-
50 גרם שקדים קלויים
אופן הכנה
מכינים מראש את בסיס המרק: קוצצים את הירקות ומכניסים לסנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M. שומרים במקפיא עד להכנה.
מרק כתום:
- מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
- שמים את הבטטה, השום, התפוח הירוק והדלעת ומטגנים קלות.
- שמים את הג’ינג’ר, המלח, הפלפל והצ’ילי הגרוס.
- מוסיפים את המים ומבשלים במשך כ-20 דקות עד לריכוך הירקות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומרתיחים שוב (שומרים 3 כפות קרם קוקוס לקישוט בהגשה).
- טוחנים עד למרק חלק וקטיפתי.
- מגישים עם עירית קצוצה וטיפות קרם קוקוס מעל.
מרק פלפלים צהוב:
- מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
- שמים את השום והפלפלים ומאדים במשך 10 דקות.
- מוסיפים את היין ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את המים ומבשלים במשך 20 דקות עד לריכוך הירקות.
- שמים את חלב הקוקוס, מרתיחים שוב ומכבים את האש.
- מתבלים במלח, פלפל שחור, כורכום וצ’ילי.
- טוחנים את המרק למרקם חלק וקטיפתי.
מרק קישואים ונענע:
- מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
- שמים את השום ותפוח האדמה ומאדים במשך 10 דקות.
- שמים את הקישואים ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את הציר ומבשלים במשך 20 דקות עד לריכוך הירקות.
- מוסיפים את השמנת ומרתיחים שוב.
- מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
- מוסיפים את הנענע וטוחנים למרקם חלק וקטיפתי.
- מגישים עם עלי נענע שלמים ופרוסות שקדים מעל.
אופן הכנה
מכינים מראש את בסיס המרק: קוצצים את הירקות ומכניסים לסנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M. שומרים במקפיא עד להכנה.
מרק כתום:
- מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
- שמים את הבטטה, השום, התפוח הירוק והדלעת ומטגנים קלות.
- שמים את הג’ינג’ר, המלח, הפלפל והצ’ילי הגרוס.
- מוסיפים את המים ומבשלים במשך כ-20 דקות עד לריכוך הירקות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומרתיחים שוב (שומרים 3 כפות קרם קוקוס לקישוט בהגשה).
- טוחנים עד למרק חלק וקטיפתי.
- מגישים עם עירית קצוצה וטיפות קרם קוקוס מעל.
מרק פלפלים צהוב:
- מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
- שמים את השום והפלפלים ומאדים במשך 10 דקות.
- מוסיפים את היין ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את המים ומבשלים במשך 20 דקות עד לריכוך הירקות.
- שמים את חלב הקוקוס, מרתיחים שוב ומכבים את האש.
- מתבלים במלח, פלפל שחור, כורכום וצ’ילי.
- טוחנים את המרק למרקם חלק וקטיפתי.
מרק קישואים ונענע:
- מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
- שמים את השום ותפוח האדמה ומאדים במשך 10 דקות.
- שמים את הקישואים ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את הציר ומבשלים במשך 20 דקות עד לריכוך הירקות.
- מוסיפים את השמנת ומרתיחים שוב.
- מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
- מוסיפים את הנענע וטוחנים למרקם חלק וקטיפתי.
- מגישים עם עלי נענע שלמים ופרוסות שקדים מעל.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן