נודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי

מתכון לנודלס טעים וצמחוני שקל להכין וכיף לאכול, בת חן דיאמנט הכינה עבורכם את השילוב המנצח לנודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי
מתכון לנודלס טעים וצמחוני שקל להכין וכיף לאכול, בת חן דיאמנט הכינה עבורכם את השילוב המנצח לנודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 412.0 קק״ל 1647.8 קק״ל
    פחמימות 58.9 גרם 235.5 גרם
    שומן 13.0 גרם 51.9 גרם
    נתרן 470.1 מ״ג 1880.5 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 62.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 107.6 מ״ג 430.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 386.6 מ״ג 1546.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 412.0 קק״ל 1647.8 קק״ל
    פחמימות 58.9 גרם 235.5 גרם
    שומן 13.0 גרם 51.9 גרם
    נתרן 470.1 מ״ג 1880.5 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 62.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 107.6 מ״ג 430.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 386.6 מ״ג 1546.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
בת חן דיאמנט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו

רוטב טריאקי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את אטריות האורז: משרים את האטריות במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך, מסננים.
  2. מכינים את הרוטב: בסיר גבוה שמים את כל החומרים למעט השומשום ומצמצמים על אש גבוהה עד לסמיכות הרצויה (כרבע שעה פלוס מינוס).
  3. מכינים את הטופו: חותכים את הטופו לקוביות, שמים בקערה שתי כפות קורנפלור, מוסיפים את קוביות הטופו מתבלים בפלפל לבן ומערבבים בעדינות ע”מ לצפות את הטופו.
  4. מחממים ווק, שמים 2 כפות שמן, מוסיפים את הטופו וצורבים אותו עד השחמה (כשמונה דקות לערך).
  5. כאשר הטופו צרוב ושחום מוסיפים שתי כפות מהרוטב שהכנו, מבשלים כדקה עד אשר כל הרוטב נספג בטופו
  6. מוסיפים לטופו את כל הירקות ומקפיצים כדקה
  7. מוסיפים את האטריות ומערבבים
  8. מוסיפים עוד כף רוטב פלוס 3 כפות מים ומערבבים
  9. מעטרים בטבעות צ’ילי ומגישים

    נודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי. צילום: בת חן דיאמנט
    נודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי. צילום: בת חן דיאמנט

הערות

  • ניתן להשתמש בפילה עוף במקום הטופו
  • כמות הרוטב במתכון היא לכמה מנות, את הרוטב שנשאר אפשר לשמור במקרר עד חודש

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, בסוף עמוד הבית יש אפשרות להרשם לאתר: https://foody.co.il/

קטגוריות

אביזרים

טכניקות