מתכון ב-10 דקות: פסטה קיצית וצבעונית שכולה שמש

אם אי אפשר להגיע לאיטליה, נביא אותה לצלחת! פסטה עם עגבניות מיובשות, גבינת ריקוטה, ארוגולה ובזיליקום. הצבעים של הדגל האיטלקי בתוספת כוס יין לבן ואתם עמוק במגף
אם אי אפשר להגיע לאיטליה, נביא אותה לצלחת! פסטה עם עגבניות מיובשות, גבינת ריקוטה, ארוגולה ובזיליקום. הצבעים של הדגל האיטלקי בתוספת כוס יין לבן ואתם עמוק במגף
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 236.3 קק״ל 945.2 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 56.8 גרם
    שומן 17.1 גרם 68.3 גרם
    נתרן 727.7 מ״ג 2910.9 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 26.2 גרם
    כולסטרול 24.4 מ״ג 97.5 מ״ג
    סידן 220.5 מ״ג 881.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 613.7 מ״ג 2454.6 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 236.3 קק״ל 945.2 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 56.8 גרם
    שומן 17.1 גרם 68.3 גרם
    נתרן 727.7 מ״ג 2910.9 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 26.2 גרם
    כולסטרול 24.4 מ״ג 97.5 מ״ג
    סידן 220.5 מ״ג 881.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 613.7 מ״ג 2454.6 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב


פסטה עם עגבניות מיובשות וגבינה
רוצים ארוחה נפלאה ב-10 דקות? מתכון מהיר ומושקע של פסטה עם עגבניות מיובשות וגבינה

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. לא מסננים מהמים בשלב זה אלא מכינים מראש כף מחוררת.
  2. לקראת סיום בישול הפסטה מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או בסיר רחב.
  3. מוסיפים לשמן הזית את העגבניות המיובשות (אפשר לחתוך אותן אם לא אוהבים אותן שלמות) מוסיפים לעגבניות המיובשות את הפסטה ישירות מהסיר בעזרת כף מחוררת (לא נורא בכלל אם גם קצת ממי הבישול מתווספים לסיר הרוטב).
  4. מערבבים היטב את הפסטה עם שמן הזית והעגבניות המיובשות.
  5. טועמים מהפסטה ומוסיפים מלח לפי הצורך. מתבלים בשבבי צ’ילי חריף ומעבירים לצלחות ההגשה.
  6. מפוררים בידיים את גבינת הריקוטה ומפזרים על הפסטה. מקשטים בעלי ארוגולה ובזיליקום ומגישים מיד.

    פסטה עם עגבניות מיובשות וגבינה ב-10 דקות
    אתם חייבים לנסות אותי, יש לי טעם של חופשה ים-תיכונית!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון ב-10 דקות: פסטה קיצית וצבעונית שכולה שמש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    תהל

    עם איזה גבינה אפשר להחליף את הריקוטה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי תהל, ניתן להחליף לכל גבינה שאוהבים. פרמזן, מלוחה, מוצרלה. הכל הולך!

    Avatar
    שבי

    אפשר עם מוצרלה? עיגולים? אין לי פרסקה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שבי, אפשר בהחלט להחליף לכל גבינה שאתה אוהב. מוצרלה תהיה מצויינת פה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות