-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 433.7 קק״ל 1734.8 קק״לפחמימות 25.2 גרם 100.9 גרםשומן 15.6 גרם 62.6 גרםנתרן 204.7 מ״ג 819.0 מ״גחלבון 49.9 גרם 199.7 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 14.5 מ״ג 58.0 מ״גסידן 56.2 מ״ג 225.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 213.7 מ״ג 854.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות434
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 433.7 קק״ל 1734.8 קק״לפחמימות 25.2 גרם 100.9 גרםשומן 15.6 גרם 62.6 גרםנתרן 204.7 מ״ג 819.0 מ״גחלבון 49.9 גרם 199.7 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 14.5 מ״ג 58.0 מ״גסידן 56.2 מ״ג 225.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 213.7 מ״ג 854.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 434 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
הנודלס
-
200 גרם אטריות ביצים
-
3 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 בצל בינוני
-
2 חזה עוף שלם בינוניים
-
1 ברוקולי בינוני
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כף רכז תמרהינדי
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
1 כוס נבטים
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 לימון בינוני
אופן הכנה
- קוצצים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. חותכים לקוביות קטנות את הבצל ולבינוניות את חזה העוף. מפרידים את הברוקולי לפרחים. חותכים את הבצל הירוק לפיסות בגודל 4 ס”מ. סוחטים את מיץ הלימון.
- בסיר גדול עם מים רותחים מבשלים את האיטריות עד שהן מתרככות. מסננים ומערבבים לתוכן קצת שמן. שומרים בצד.
- בסיר עם מים רותחים מבשלים את הברוקולי ללא מכסה כ-3 דקות, עד שהוא מתרכך. מסננים ושומרים בצד.
- בווק או מחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והפלפל חריף ומקפיצים. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2-3 דקות עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהוא לבן מכל צדדיו. מוסיפים את הברוקולי ומטגנים כ-2-3 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומטגנים יחד כ-2 דקות.
- מוסיפים את רוטב הסויה, התמרינדי ושמן השומשם ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הנבטים, הבצל הירוק ומיץ הלימון, מערבבים ומטגנים 2 דקות נוספות.
אופן הכנה
- קוצצים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. חותכים לקוביות קטנות את הבצל ולבינוניות את חזה העוף. מפרידים את הברוקולי לפרחים. חותכים את הבצל הירוק לפיסות בגודל 4 ס”מ. סוחטים את מיץ הלימון.
- בסיר גדול עם מים רותחים מבשלים את האיטריות עד שהן מתרככות. מסננים ומערבבים לתוכן קצת שמן. שומרים בצד.
- בסיר עם מים רותחים מבשלים את הברוקולי ללא מכסה כ-3 דקות, עד שהוא מתרכך. מסננים ושומרים בצד.
- בווק או מחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והפלפל חריף ומקפיצים. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2-3 דקות עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהוא לבן מכל צדדיו. מוסיפים את הברוקולי ומטגנים כ-2-3 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומטגנים יחד כ-2 דקות.
- מוסיפים את רוטב הסויה, התמרינדי ושמן השומשם ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הנבטים, הבצל הירוק ומיץ הלימון, מערבבים ומטגנים 2 דקות נוספות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן