ארוחת צהריים כמו במסעדה – נודלס עם ברוקולי ועוף

תמרה אהרוני מלמדת להכין מנה פשוטה של אטריות מוקפצות עם ברוקולי וחזה עוף ברוטב אסיאתי מלא טעמים וניחוחות
תמרה אהרוני מלמדת להכין מנה פשוטה של אטריות מוקפצות עם ברוקולי וחזה עוף ברוטב אסיאתי מלא טעמים וניחוחות
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 433.7 קק״ל 1734.8 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 100.9 גרם
    שומן 15.6 גרם 62.6 גרם
    נתרן 204.7 מ״ג 819.0 מ״ג
    חלבון 49.9 גרם 199.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 225.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 213.7 מ״ג 854.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 433.7 קק״ל 1734.8 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 100.9 גרם
    שומן 15.6 גרם 62.6 גרם
    נתרן 204.7 מ״ג 819.0 מ״ג
    חלבון 49.9 גרם 199.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 225.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 213.7 מ״ג 854.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
תמרה אהרוני
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הנודלס


אופן הכנה

  1. קוצצים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. חותכים לקוביות קטנות את הבצל ולבינוניות את חזה העוף. מפרידים את הברוקולי לפרחים. חותכים את הבצל הירוק לפיסות בגודל 4 ס”מ. סוחטים את מיץ הלימון.
  2. בסיר גדול עם מים רותחים מבשלים את האיטריות עד שהן מתרככות. מסננים ומערבבים לתוכן קצת שמן. שומרים בצד.
  3. בסיר עם מים רותחים מבשלים את הברוקולי ללא מכסה כ-3 דקות, עד שהוא מתרכך. מסננים ושומרים בצד.
  4. בווק או מחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והפלפל חריף ומקפיצים. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2-3 דקות עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהוא לבן מכל צדדיו. מוסיפים את הברוקולי ומטגנים כ-2-3 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומטגנים יחד כ-2 דקות.
  5. מוסיפים את רוטב הסויה, התמרינדי ושמן השומשם ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים את הנבטים, הבצל הירוק ומיץ הלימון, מערבבים ומטגנים 2 דקות נוספות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת צהריים כמו במסעדה – נודלס עם ברוקולי ועוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אפרת אלון

    הבת שלי אוהבת ברוקולי חייבת לעשות לה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות