-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 299.9 קק״ל 4498.7 קק״לפחמימות 45.6 גרם 683.4 גרםשומן 12.3 גרם 184.5 גרםנתרן 114.0 מ״ג 1709.8 מ״גחלבון 6.0 גרם 89.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.7 גרםשומן רווי 4.8 גרם 71.7 גרםכולסטרול 56.9 מ״ג 853.0 מ״גסידן 19.7 מ״ג 295.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 37.1 מ״ג 556.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
קלוריות300
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 299.9 קק״ל 4498.7 קק״לפחמימות 45.6 גרם 683.4 גרםשומן 12.3 גרם 184.5 גרםנתרן 114.0 מ״ג 1709.8 מ״גחלבון 6.0 גרם 89.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.7 גרםשומן רווי 4.8 גרם 71.7 גרםכולסטרול 56.9 מ״ג 853.0 מ״גסידן 19.7 מ״ג 295.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 37.1 מ״ג 556.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות 300 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות אפויות
ציפוי
-
1/2 צנצנת ממרח לוטוס
-
10 גרם סוכריות בצורת לבבות
אופן הכנה
- מכינים את הסופגניות: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
- מוסיפים את שאר המצרכים ולשים במהירות איטית למשך 10 דקות עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
- מכסים בכיסוי ניילון עם גומי ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מרדדים את הבצק במערוך לעלה בעובי כ-1.5-2 ס”מ. קורצים ארנבונים עם חותכן עוגיות, או צורות אחרות.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים. מניחים לתפיחה נוספת ובינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את הממרח עד שהוא במרקם רך. טובלים את הסופגניות בממרח ומגישים (אפשר גם להזריק מהממרח לתוך הסופגניות) עם סוכריות.
אופן הכנה
- מכינים את הסופגניות: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
- מוסיפים את שאר המצרכים ולשים במהירות איטית למשך 10 דקות עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
- מכסים בכיסוי ניילון עם גומי ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מרדדים את הבצק במערוך לעלה בעובי כ-1.5-2 ס”מ. קורצים ארנבונים עם חותכן עוגיות, או צורות אחרות.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים. מניחים לתפיחה נוספת ובינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את הממרח עד שהוא במרקם רך. טובלים את הסופגניות בממרח ומגישים (אפשר גם להזריק מהממרח לתוך הסופגניות) עם סוכריות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן