סופגניות לבן במילוי קצפת לימונית של שחף וטליה
סופגניות לבן שכאלו עדיין לא טעמתם, שחף וטליה משדרגים את סופגניות האשל שכולנו מכירים עם מילוי הדרי ומשגע שרק תרצו לזלול
סופגניות לבן שכאלו עדיין לא טעמתם, שחף וטליה משדרגים את סופגניות האשל שכולנו מכירים עם מילוי הדרי ומשגע שרק תרצו לזלול
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 243.7 קק״ל 7309.7 קק״לפחמימות 128.5 גרם 3854.0 גרםשומן 124.9 גרם 3745.6 גרםנתרן 154.4 מ״ג 4630.6 מ״גחלבון 120.0 גרם 3600.3 גרםסיבים תזונתיים 118.3 גרם 3548.6 גרםשומן רווי 121.8 גרם 3653.1 גרםכולסטרול 126.4 מ״ג 3790.7 מ״גסידן 126.0 מ״ג 3780.1 מ״גברזל 118.0 מ״ג 3541.2 מ״גאשלגן 135.4 מ״ג 4061.8 מ״גאבץ 118.0 מ״ג 3540.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות244
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 243.7 קק״ל 7309.7 קק״לפחמימות 128.5 גרם 3854.0 גרםשומן 124.9 גרם 3745.6 גרםנתרן 154.4 מ״ג 4630.6 מ״גחלבון 120.0 גרם 3600.3 גרםסיבים תזונתיים 118.3 גרם 3548.6 גרםשומן רווי 121.8 גרם 3653.1 גרםכולסטרול 126.4 מ״ג 3790.7 מ״גסידן 126.0 מ״ג 3780.1 מ״גברזל 118.0 מ״ג 3541.2 מ״גאשלגן 135.4 מ״ג 4061.8 מ״גאבץ 118.0 מ״ג 3540.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 244 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 ביצה M
-
1 גביע לבן מועשר יטבתה 3%או יוגורט
-
2 כפות סוכר לבן
-
1/4 כפית תמצית וניל
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית קליפת לימוןמגורדת
קצפת לימונית
-
2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 כף קליפת לימוןמגורדת
-
3 כפות אבקת סוכר
טיגון
-
לטיגון עמוק
הגשה
-
1/4 כוס אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לתערובת אחידה.
- מחממים סיר עם שמן עמוק וכשהוא חם יוצרים בעזרת 2 כפות עיגולים מהבצק ומטגנים אותם כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים את הסופגניות לנייר סופג ומקררים אותן מעט.
- מכינים את הקצפת הלימונית: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את מרכיבי המילוי למשך 2-3 דקות עד לקבלת קצפת חזקה ויציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף, דוקרים את הסופגנייה וממלאים אותה בקצפת הלימונית שהכנו.
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לתערובת אחידה.
- מחממים סיר עם שמן עמוק וכשהוא חם יוצרים בעזרת 2 כפות עיגולים מהבצק ומטגנים אותם כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים את הסופגניות לנייר סופג ומקררים אותן מעט.
- מכינים את הקצפת הלימונית: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את מרכיבי המילוי למשך 2-3 דקות עד לקבלת קצפת חזקה ויציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף, דוקרים את הסופגנייה וממלאים אותה בקצפת הלימונית שהכנו.
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
איך זה יוצא כ”כ משורטט אם מכניסים את זה לשמן בעזרת 2 כפות?
היי יהלה, התמונה היא להמחשה בלבד, הסופגניות לא ייצאו כדורים מושלמים
מהממם זוג מדהים
תודה, שיר, משמח לקרוא 🙂