סנו רקע

סופגניות ללא גלוטן – סופגניות מוצ’י מדליקות

מי קבע שסופגניות חייבות להיות עם קמח? סופגניות ללא גלוטן זה ה-דבר, לא רק לרגישים אלא לכולם. מתכון נגיש, יחסית פשוט ועוד לא התחלנו לדבר על היופי שלו. תהנו.
מי קבע שסופגניות חייבות להיות עם קמח? סופגניות ללא גלוטן זה ה-דבר, לא רק לרגישים אלא לכולם. מתכון נגיש, יחסית פשוט ועוד לא התחלנו לדבר על היופי שלו. תהנו.
  • שרית נובק
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 154.3 קק״ל 925.9 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 63.6 גרם
    שומן 2.2 גרם 13.2 גרם
    נתרן 142.8 מ״ג 857.1 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 1.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 7.9 גרם
    כולסטרול 6.6 מ״ג 39.6 מ״ג
    סידן 17.9 מ״ג 107.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 7.9 מ״ג 47.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 154.3 קק״ל 925.9 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 63.6 גרם
    שומן 2.2 גרם 13.2 גרם
    נתרן 142.8 מ״ג 857.1 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 1.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 7.9 גרם
    כולסטרול 6.6 מ״ג 39.6 מ״ג
    סידן 17.9 מ״ג 107.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 7.9 מ״ג 47.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
שרית נובק
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה קמח אורז, סוכר, אבקת אפיה, מלח וחמאה.
  2. מוסיפים מים חמים בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד עם מרית עד לקבלת בצד יחסית רך.
  3. מכסים את הבצק עם ניילון נצמד רחב - סנו סושי ומניחים למנוחה במשך כשעה.
  4. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים, וכל חלק ל-8 כדורים קטנים.
  5. חותכים נייר אפייה טבעי - סנו סושי לריבועים בגודל 10X10 ס”מ.
  6. מצמידים את הכדורים לצורת טבעת על גבי ריבועי נייר האפייה.
  7. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  8. מעבירים את טבעת סופגניות המוצ’י בזהירות לשמן החם (ביחד עם נייר האפייה) ומטגנים כ-5 דקות. לאחר כחמש דקות שולפים את נייר האפייה מהשמן וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות נוספות.
  9. מוציאים לצלחת על מגבות הפלא - סנו סושי.
  10. מכינים את הציפוי - מערבבים בקערה אבקת סוכר, חלב ותמצית וניל.
  11. טובלים את הסופגניות בציפוי וממתינים עד שהציפוי מתקשה (כחצי שעה).
סופגניות ללא גלוטן - סופגניות מוצ'י
סופגניות ללא גלוטן - סופגניות מוצ’י. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות ללא גלוטן – סופגניות מוצ’י מדליקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן מתאים

    Avatar
    אבינועם רבקה

    היי, יש טבעת של סופגניות ורודוץ וזה נראה מהמם איך עושים את זה? תודה.

      Avatar
      מערכת Foody

      תראי סעיפים 4-6 באופן ההכנה, זה פשוט כדורים קטנים צמודים אחד לשני

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות