-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.8 קק״ל 779.6 קק״לפחמימות 43.8 גרם 87.7 גרםשומן 9.3 גרם 18.6 גרםנתרן 1149.7 מ״ג 2299.5 מ״גחלבון 14.8 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 29.7 גרם 59.4 גרםשומן רווי 1.7 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 759.1 מ״ג 1518.1 מ״גברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 4935.7 מ״ג 9871.5 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות390
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.8 קק״ל 779.6 קק״לפחמימות 43.8 גרם 87.7 גרםשומן 9.3 גרם 18.6 גרםנתרן 1149.7 מ״ג 2299.5 מ״גחלבון 14.8 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 29.7 גרם 59.4 גרםשומן רווי 1.7 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 759.1 מ״ג 1518.1 מ״גברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 4935.7 מ״ג 9871.5 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 390 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
2 יחידות חזה עוף שלם
סלט
-
2 גבעולי סלרי
-
1 כוס אננסטרי, חתוך לקוביות (לא חובה)
-
1 כוס כוסברה
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטןאו ירוק, פרוס דק
-
6 יחידות מלפפון גמדיחתוך לרצועות
-
1 חופן חסה לאליקאו חסה אמריקאי/בייבי ג'אם
-
2 גבעולי בצל ירוקפרוסים דק
איולי אריסה-סרירצ'ה
-
1 כף גדושה מיונז
-
1 כפית אריסהאו 2 כפיות, תלוי כמה חריף אוהבים
-
3 כפות רוטב סרירצ’האדומה או צהובה
-
1 כף רוטב סויה
-
2 כפות סירופ מייפלאו דבש
-
1/4 כוס מיץ לימוןאו ליים
-
1 כף שמן שומשום
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מבשלים את חזה העוף בסו-ויד: מכניסים את העוף לשקית זיפלוק סליידר בינונית שמיועדת לבישול, לוחצים על השקית ומוציאים החוצה את כל האוויר. מכניסים את השקית לסיר עם מים על סף רתיחה; מבשלים ל-15-17 דקות - חשוב שהמים לא ירתחו!
- מוציאים מהמים ומצננים.
- בינתיים, מכינים את כל הירקות לסלט.
- מכינים את האיולי: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעם - זהירות עם המלח והחריפות.
- כשהעוף מצונן, מפרקים אותו לרצועות ומערבבים את הכל יחד בקערה גדולה, עם 2-3 כפות מהאיולי.
אופן הכנה
- מבשלים את חזה העוף בסו-ויד: מכניסים את העוף לשקית זיפלוק סליידר בינונית שמיועדת לבישול, לוחצים על השקית ומוציאים החוצה את כל האוויר. מכניסים את השקית לסיר עם מים על סף רתיחה; מבשלים ל-15-17 דקות - חשוב שהמים לא ירתחו!
- מוציאים מהמים ומצננים.
- בינתיים, מכינים את כל הירקות לסלט.
- מכינים את האיולי: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעם - זהירות עם המלח והחריפות.
- כשהעוף מצונן, מפרקים אותו לרצועות ומערבבים את הכל יחד בקערה גדולה, עם 2-3 כפות מהאיולי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן