-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1222.6 קק״ל 2445.1 קק״לפחמימות 107.1 גרם 214.3 גרםשומן 76.1 גרם 152.2 גרםנתרן 1467.6 מ״ג 2935.2 מ״גחלבון 33.2 גרם 66.3 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 38.6 גרםשומן רווי 9.9 גרם 19.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 225.7 מ״ג 451.4 מ״גברזל 10.5 מ״ג 21.0 מ״גאשלגן 1156.7 מ״ג 2313.3 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 9.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1223
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1222.6 קק״ל 2445.1 קק״לפחמימות 107.1 גרם 214.3 גרםשומן 76.1 גרם 152.2 גרםנתרן 1467.6 מ״ג 2935.2 מ״גחלבון 33.2 גרם 66.3 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 38.6 גרםשומן רווי 9.9 גרם 19.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 225.7 מ״ג 451.4 מ״גברזל 10.5 מ״ג 21.0 מ״גאשלגן 1156.7 מ״ג 2313.3 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 9.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1223 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 ביצים קשות M
-
3 מלפפונים בינונייםקצוצים לקוביות קטנות
-
3 עגבניות תמר בינוניותקצוצות לקוביות קטנות, או סלסלת עגבניות שרי
-
1 בצל סגול קטןקצוץ דק
-
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
-
1/4 כוס טחינה גולמית
רוטב
-
6 כפות שמן זית
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
אופן הכנה
- מכינים את הקרוטונים: מחממים מראש תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים את קוביות הלחם עם שמן ומערבבים עד לכיסוי אחיד. לאחר מכן מניחים את קוביות הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מערבבים היטב עם השמן עד לכיסוי אחיד.
- אופים במשך כ-12 דקות עד שהלחם מזהיב ומצננים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה שמן זית, לימון מלח, פלפל שחור עד לאיחוד.
- חותכים את כל הירקות בעזרת סכין סנטוקו של נינג’ה ומערבבים אותם יחד עם הרוטב והקרוטונים שהכנו.
- מעבירים לקערת הגשה ושמים מעל ביצה קשה וטחינה גולמית.
אופן הכנה
- מכינים את הקרוטונים: מחממים מראש תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים את קוביות הלחם עם שמן ומערבבים עד לכיסוי אחיד. לאחר מכן מניחים את קוביות הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מערבבים היטב עם השמן עד לכיסוי אחיד.
- אופים במשך כ-12 דקות עד שהלחם מזהיב ומצננים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה שמן זית, לימון מלח, פלפל שחור עד לאיחוד.
- חותכים את כל הירקות בעזרת סכין סנטוקו של נינג’ה ומערבבים אותם יחד עם הרוטב והקרוטונים שהכנו.
- מעבירים לקערת הגשה ושמים מעל ביצה קשה וטחינה גולמית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן