< רקע נינג'ה

סלט ירושלמי

כל סלט שמלווים אותו קרוטונים כבר נהיה טעים הרבה יותר. סלט ירושלמי קליל להכנה, עם הסבר על איך מכינים קרוטונים ביתיים. בתאבון
כל סלט שמלווים אותו קרוטונים כבר נהיה טעים הרבה יותר. סלט ירושלמי קליל להכנה, עם הסבר על איך מכינים קרוטונים ביתיים. בתאבון
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1222.6 קק״ל 2445.1 קק״ל
    פחמימות 107.1 גרם 214.3 גרם
    שומן 76.1 גרם 152.2 גרם
    נתרן 1467.6 מ״ג 2935.2 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 66.3 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 38.6 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 225.7 מ״ג 451.4 מ״ג
    ברזל 10.5 מ״ג 21.0 מ״ג
    אשלגן 1156.7 מ״ג 2313.3 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1222.6 קק״ל 2445.1 קק״ל
    פחמימות 107.1 גרם 214.3 גרם
    שומן 76.1 גרם 152.2 גרם
    נתרן 1467.6 מ״ג 2935.2 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 66.3 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 38.6 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 225.7 מ״ג 451.4 מ״ג
    ברזל 10.5 מ״ג 21.0 מ״ג
    אשלגן 1156.7 מ״ג 2313.3 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

קרוטונים

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרוטונים: מחממים מראש תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים את קוביות הלחם עם שמן ומערבבים עד לכיסוי אחיד. לאחר מכן מניחים את קוביות הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מערבבים היטב עם השמן עד לכיסוי אחיד.
  4. אופים במשך כ-12 דקות עד שהלחם מזהיב ומצננים.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה שמן זית, לימון מלח, פלפל שחור עד לאיחוד.
  6. חותכים את כל הירקות בעזרת סכין סנטוקו של נינג’ה ומערבבים אותם יחד עם הרוטב והקרוטונים שהכנו.
  7. מעבירים לקערת הגשה ושמים מעל ביצה קשה וטחינה גולמית.
סלט ירושלמי2
סלט ירושלמי. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות