-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.7 קק״ל 214.6 קק״לפחמימות 5.1 גרם 20.2 גרםשומן 2.7 גרם 10.6 גרםנתרן 737.4 מ״ג 2949.4 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.2 מ״ג 60.9 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 230.7 מ״ג 922.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה
-
קלוריות54
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.7 קק״ל 214.6 קק״לפחמימות 5.1 גרם 20.2 גרםשומן 2.7 גרם 10.6 גרםנתרן 737.4 מ״ג 2949.4 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.2 מ״ג 60.9 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 230.7 מ״ג 922.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 54 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן זית
-
1 כפית אורגנו יבשאו גרעיני כוסברה שלמים או רוזמרין טרי
-
1 כפית מלח גס
-
4 סלקים בינוניים
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מקלפים את הסלקים, חוצים אותם ופורסים לפרוסות של כ-1/2 ס”מ.
- מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים.
- מסדרים בתבנית אפייה ואופים כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק. מגישים חם, חמים או פושר.
כל סלק בינוני (200 גרם) - מנת פחמימה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מקלפים את הסלקים, חוצים אותם ופורסים לפרוסות של כ-1/2 ס”מ.
- מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים.
- מסדרים בתבנית אפייה ואופים כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק. מגישים חם, חמים או פושר.
כל סלק בינוני (200 גרם) - מנת פחמימה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן