ישר ממאסטר שף – סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני

כולם מדברים על סלט המלפפונים והעוף של אהרוני. גם לכם בא להיות מאסטר שף במטבח הביתי שלכם? עכשיו יש לכם מתכון מנצח של סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני!
כולם מדברים על סלט המלפפונים והעוף של אהרוני. גם לכם בא להיות מאסטר שף במטבח הביתי שלכם? עכשיו יש לכם מתכון מנצח של סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני!
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.7 קק״ל 927.4 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 48.7 גרם
    שומן 22.8 גרם 45.6 גרם
    נתרן 146.4 מ״ג 292.9 מ״ג
    חלבון 40.6 גרם 81.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.2 מ״ג 70.4 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 203.4 מ״ג 406.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.7 קק״ל 927.4 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 48.7 גרם
    שומן 22.8 גרם 45.6 גרם
    נתרן 146.4 מ״ג 292.9 מ״ג
    חלבון 40.6 גרם 81.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.2 מ״ג 70.4 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 203.4 מ״ג 406.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור

אחת המנות המזוהות ביותר עם השף ישראל אהרוני זו מנת סלט המלפפונים והעוף מהמטבח האסייתי שהוגשה במסעדה של אהרוני יין יאנג. אנשים מכל הארץ וגם העולם באו רק כדי לטעום את סלט המלפפונים והעוף שלו ובצדק רב.

גם לכם בא להיות מאסטר שף במטבח הביתי שלכם? יש לכם מתכון מנצח של סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
ישראל אהרוני
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

קישוט


אופן הכנה

  1. קולפים את הג’ינג’ר ואת השום.
  2. מגררים את הג’ינג’ר ופורסים את חזה העוף לרצועות דקות על קרש חיתוך. פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות. כותשים את השום ופורסים דק את הפלפל. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
  3. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הג’ינג’ר והעוף ומטגנים כ-3 דקות. שומרים בצד.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל הרכיבים בקערית קטנה.
  5. מערבבים את חזה העוף עם המלפפונים והרוטב. מקשטים בשומשום ומגישים.

הערות

  • אפשר גם לאדות את חזה העוף בסיר אידוי או לחלוט עד שמוכן ומבושל במרכזו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ישר ממאסטר שף – סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות