סלט עוף עם כרוב ופומלה ברוטב טחינה וסויה
שי-לי ליפא משתמשת בשאריות העוף הצלוי של שישי ומכינה סלט מהמם לשבת. סלט עוף, כרוב ופומלה ברוטב מהמם של טחינה עם סילאן וסויה, שכיף לאכול גם בבית וגם בפיקניק
שי-לי ליפא משתמשת בשאריות העוף הצלוי של שישי ומכינה סלט מהמם לשבת. סלט עוף, כרוב ופומלה ברוטב מהמם של טחינה עם סילאן וסויה, שכיף לאכול גם בבית וגם בפיקניק
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 172.0 קק״ל 860.0 קק״לפחמימות 9.0 גרם 45.2 גרםשומן 8.9 גרם 44.5 גרםנתרן 62.6 מ״ג 313.0 מ״גחלבון 15.5 גרם 77.4 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 25.2 גרםשומן רווי 1.3 גרם 6.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 95.4 מ״ג 477.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 383.0 מ״ג 1915.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות172
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 172.0 קק״ל 860.0 קק״לפחמימות 9.0 גרם 45.2 גרםשומן 8.9 גרם 44.5 גרםנתרן 62.6 מ״ג 313.0 מ״גחלבון 15.5 גרם 77.4 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 25.2 גרםשומן רווי 1.3 גרם 6.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 95.4 מ״ג 477.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 383.0 מ״ג 1915.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 172 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ראש כרוב לבן
-
200 גרם חזה עוף שלםאו כל חלק עוף אחר, מבושל או צלוי.
-
5 פלחי פומלה
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 כף גדושה שומשום
רוטב
-
3 כפות טחינה גולמית
-
4 כפות מיץ לימון
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות מים
-
1 כפית סילאןאו דבש
אופן הכנה
- פורסים את הכרוב לרצועות דקות. ואת הבצל לעיגולים דקים.
- מניחים כרוב, עוף, פומלה ובצל ירוק בקערה גדולה.
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב. המרקם שצריך להתקבל הוא כמו של טחינה דלילה.
- יוצקים על הסלט ומערבבים. מפזרים שומשום.
אופן הכנה
- פורסים את הכרוב לרצועות דקות. ואת הבצל לעיגולים דקים.
- מניחים כרוב, עוף, פומלה ובצל ירוק בקערה גדולה.
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב. המרקם שצריך להתקבל הוא כמו של טחינה דלילה.
- יוצקים על הסלט ומערבבים. מפזרים שומשום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן