-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 706.2 קק״ל 2118.7 קק״לפחמימות 98.9 גרם 296.6 גרםשומן 10.2 גרם 30.5 גרםנתרן 1386.9 מ״ג 4160.8 מ״גחלבון 39.7 גרם 119.2 גרםסיבים תזונתיים 26.8 גרם 80.3 גרםשומן רווי 3.1 גרם 9.2 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 258.0 מ״גסידן 596.7 מ״ג 1790.2 מ״גברזל 6.4 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 4632.1 מ״ג 13896.2 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות706
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 706.2 קק״ל 2118.7 קק״לפחמימות 98.9 גרם 296.6 גרםשומן 10.2 גרם 30.5 גרםנתרן 1386.9 מ״ג 4160.8 מ״גחלבון 39.7 גרם 119.2 גרםסיבים תזונתיים 26.8 גרם 80.3 גרםשומן רווי 3.1 גרם 9.2 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 258.0 מ״גסידן 596.7 מ״ג 1790.2 מ״גברזל 6.4 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 4632.1 מ״ג 13896.2 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 11.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 706 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
300 גרם עוף טחון
-
1 בצל בינוני
-
2 גבעולי סלרי
-
2 שיני שום
-
1 גזר בינוני
-
400 גרם עגבניות מרוסקות
-
1 קופסה רסק עגבניות
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 ליטר מים
-
1חבילה או 500 גרם פסטה ספגטי
הגשה
-
2 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, הסלרי והגזר, כותשים את השום.
- מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הסלרי והשום וממשיכים לטגן. מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות.
- מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עם כף עץ תוך פירוק הגושים שנוצרו. מוסיפים את התבלינים וסוגרים את המכסה ל-2-3 דקות כדי שהבשר יספוג את הטעמים.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים, מערבבים היטב, מכסים שוב וממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה.
- לקראת סוף בישול הרוטב מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן.
- מסננים את הספגטי ממי הבישול ומניחים בקערה.
- מניחים את הרוטב על הספגטי. מקשטים בעלי הבזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, הסלרי והגזר, כותשים את השום.
- מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הסלרי והשום וממשיכים לטגן. מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות.
- מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עם כף עץ תוך פירוק הגושים שנוצרו. מוסיפים את התבלינים וסוגרים את המכסה ל-2-3 דקות כדי שהבשר יספוג את הטעמים.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים, מערבבים היטב, מכסים שוב וממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה.
- לקראת סוף בישול הרוטב מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן.
- מסננים את הספגטי ממי הבישול ומניחים בקערה.
- מניחים את הרוטב על הספגטי. מקשטים בעלי הבזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
ארוחת צהריים מומלצת!