ספגטי בולונז עם עוף

איך הופכים פסטה למנת בריאה? מכינים פסטה בולונז עם עוף טחון במקום בקר ונהנים מארוחה מאוזנת שמכילה את כל אבות המזון
איך הופכים פסטה למנת בריאה? מכינים פסטה בולונז עם עוף טחון במקום בקר ונהנים מארוחה מאוזנת שמכילה את כל אבות המזון
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    706
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 706.2 קק״ל 2118.7 קק״ל
    פחמימות 98.9 גרם 296.6 גרם
    שומן 10.2 גרם 30.5 גרם
    נתרן 1386.9 מ״ג 4160.8 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 119.2 גרם
    סיבים תזונתיים 26.8 גרם 80.3 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 596.7 מ״ג 1790.2 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 19.1 מ״ג
    אשלגן 4632.1 מ״ג 13896.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    706
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 706.2 קק״ל 2118.7 קק״ל
    פחמימות 98.9 גרם 296.6 גרם
    שומן 10.2 גרם 30.5 גרם
    נתרן 1386.9 מ״ג 4160.8 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 119.2 גרם
    סיבים תזונתיים 26.8 גרם 80.3 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 596.7 מ״ג 1790.2 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 19.1 מ״ג
    אשלגן 4632.1 מ״ג 13896.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל, הסלרי והגזר, כותשים את השום.
  2. מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את הסלרי והשום וממשיכים לטגן. מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות.
  4. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עם כף עץ תוך פירוק הגושים שנוצרו. מוסיפים את התבלינים וסוגרים את המכסה ל-2-3 דקות כדי שהבשר יספוג את הטעמים.
  5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים, מערבבים היטב, מכסים שוב וממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה.
  6. לקראת סוף בישול הרוטב מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן.
  7. מסננים את הספגטי ממי הבישול ומניחים בקערה.
  8. מניחים את הרוטב על הספגטי. מקשטים בעלי הבזיליקום ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספגטי בולונז עם עוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות