-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4365.5 קק״ל 4365.5 קק״לפחמימות 677.8 גרם 677.8 גרםשומן 147.0 גרם 147.0 גרםנתרן 1680.1 מ״ג 1680.1 מ״גחלבון 86.1 גרם 86.1 גרםסיבים תזונתיים 28.2 גרם 28.2 גרםשומן רווי 17.6 גרם 17.6 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 446.3 מ״ג 446.3 מ״גברזל 12.8 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 3218.1 מ״ג 3218.1 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות4366
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4365.5 קק״ל 4365.5 קק״לפחמימות 677.8 גרם 677.8 גרםשומן 147.0 גרם 147.0 גרםנתרן 1680.1 מ״ג 1680.1 מ״גחלבון 86.1 גרם 86.1 גרםסיבים תזונתיים 28.2 גרם 28.2 גרםשומן רווי 17.6 גרם 17.6 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 446.3 מ״ג 446.3 מ״גברזל 12.8 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 3218.1 מ״ג 3218.1 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 4366 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 בננות בינוניותקפואות מופשרות
-
4 ביצים L
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס רסק תפוחים
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1 כוס סוכר חום
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית תמצית וניל
-
3/4 כוס אגוזי מלך טחונים
-
1 חבילה שקית זיפלוק
אופן הכנה
- מקלפים את הבננות ומכניסים לשקית זיפלוק להקפאה. מכניסים למקפיא ל-5 שעות (או למשך הלילה).
- מוציאים את הבננות מהמקפיא ומשאירים אותן להפשרה על השיש. במהלך ההפשרה הבננות מפרישות נוזלים. מסננים את הבננות מהנוזלים ומועכים אותן למחית.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבבים קמח עם אבקת אפיה ואבקת סודה לשתייה.
- מערבבים בנפרד את שאר המצרכים: סוכר לבן, סוכר חום, רסק תפוחים, שמן, מלח, תמצית וניל ואגוזים טחונים.
- מוסיפים את תערובת הקמח, 1/3 בכל פעם ומערבבים מעט רק עד לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור כ-45 דקות.
אופן הכנה
- מקלפים את הבננות ומכניסים לשקית זיפלוק להקפאה. מכניסים למקפיא ל-5 שעות (או למשך הלילה).
- מוציאים את הבננות מהמקפיא ומשאירים אותן להפשרה על השיש. במהלך ההפשרה הבננות מפרישות נוזלים. מסננים את הבננות מהנוזלים ומועכים אותן למחית.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבבים קמח עם אבקת אפיה ואבקת סודה לשתייה.
- מערבבים בנפרד את שאר המצרכים: סוכר לבן, סוכר חום, רסק תפוחים, שמן, מלח, תמצית וניל ואגוזים טחונים.
- מוסיפים את תערובת הקמח, 1/3 בכל פעם ומערבבים מעט רק עד לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור כ-45 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן