עוגת טראפלס שוקולדית ונימוחה של ליאור שרף
אם אתם מאלה שאוהבים שוקולד בקטע מוגזם המתכון הבא הוא בשבילכם! ליאור שרף עם העוגה הכי שוקולדית שיש - עוגת טראפלס שוקולד נימוחה ומנחמת
אם אתם מאלה שאוהבים שוקולד בקטע מוגזם המתכון הבא הוא בשבילכם! ליאור שרף עם העוגה הכי שוקולדית שיש - עוגת טראפלס שוקולד נימוחה ומנחמת
- ליאור שרף
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4345.9 קק״ל 4345.9 קק״לפחמימות 317.8 גרם 317.8 גרםשומן 309.8 גרם 309.8 גרםנתרן 1595.5 מ״ג 1595.5 מ״גחלבון 69.0 גרם 69.0 גרםסיבים תזונתיים 28.9 גרם 28.9 גרםשומן רווי 181.7 גרם 181.7 גרםכולסטרול 1731.6 מ״ג 1731.6 מ״גסידן 287.6 מ״ג 287.6 מ״גברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 1748.1 מ״ג 1748.1 מ״גאבץ 26.0 מ״ג 26.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות4346
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4345.9 קק״ל 4345.9 קק״לפחמימות 317.8 גרם 317.8 גרםשומן 309.8 גרם 309.8 גרםנתרן 1595.5 מ״ג 1595.5 מ״גחלבון 69.0 גרם 69.0 גרםסיבים תזונתיים 28.9 גרם 28.9 גרםשומן רווי 181.7 גרם 181.7 גרםכולסטרול 1731.6 מ״ג 1731.6 מ״גסידן 287.6 מ״ג 287.6 מ״גברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 1748.1 מ״ג 1748.1 מ״גאבץ 26.0 מ״ג 26.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 4346 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם מטבעות שוקולד מריר 60%
-
250 גרם חמאה
-
150 גרם סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
70 גרם קמח לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן-מארי (או בפולסים במיקרו) ומערבבים היטב למסה אחידה .
- בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח בערך כחמש דקות.
- מוסיפים את מסת החמאה והשוקולד המומס לקצף הביצים תוך כדי קיפול בעזרת לקקן.
- מקפלים לתוך המסה את הקמח, המלח והוניל עד לקבלת תערובת חלקה והומוגנית.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בקוטר 22 ס”מ, אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-25 דקות.
- אזהרה: זמני האפייה עשויים להשתנות בהתאם לסוג התנור. עדיף תמיד לבדוק עם קיסם (העוגה צריכה לצאת מהתנור רכה ולחה אך לא נוזלית.
- לאחר צינון מוחלט מומלץ לבזוק על פני העוגה קקאו ולהגיש.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן-מארי (או בפולסים במיקרו) ומערבבים היטב למסה אחידה .
- בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח בערך כחמש דקות.
- מוסיפים את מסת החמאה והשוקולד המומס לקצף הביצים תוך כדי קיפול בעזרת לקקן.
- מקפלים לתוך המסה את הקמח, המלח והוניל עד לקבלת תערובת חלקה והומוגנית.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בקוטר 22 ס”מ, אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-25 דקות.
- אזהרה: זמני האפייה עשויים להשתנות בהתאם לסוג התנור. עדיף תמיד לבדוק עם קיסם (העוגה צריכה לצאת מהתנור רכה ולחה אך לא נוזלית.
- לאחר צינון מוחלט מומלץ לבזוק על פני העוגה קקאו ולהגיש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נפלא?