עוגת שוקולד טבעונית שלא תאמינו שהיא טבעונית

עוגת שוקולד טבעונית בשתי קומות, עם קרם שוקולד ביניהן. האורחים בחיים לא יצליחו לנחש שזאת לא עוגת שוקולד רגילה
עוגת שוקולד טבעונית בשתי קומות, עם קרם שוקולד ביניהן. האורחים בחיים לא יצליחו לנחש שזאת לא עוגת שוקולד רגילה
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    7765
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7764.7 קק״ל 7764.7 קק״ל
    פחמימות 779.9 גרם 779.9 גרם
    שומן 466.1 גרם 466.1 גרם
    נתרן 1182.9 מ״ג 1182.9 מ״ג
    חלבון 176.6 גרם 176.6 גרם
    סיבים תזונתיים 87.6 גרם 87.6 גרם
    שומן רווי 196.1 גרם 196.1 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סידן 1016.4 מ״ג 1016.4 מ״ג
    ברזל 66.2 מ״ג 66.2 מ״ג
    אשלגן 8046.9 מ״ג 8046.9 מ״ג
    אבץ 32.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    7765
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7764.7 קק״ל 7764.7 קק״ל
    פחמימות 779.9 גרם 779.9 גרם
    שומן 466.1 גרם 466.1 גרם
    נתרן 1182.9 מ״ג 1182.9 מ״ג
    חלבון 176.6 גרם 176.6 גרם
    סיבים תזונתיים 87.6 גרם 87.6 גרם
    שומן רווי 196.1 גרם 196.1 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סידן 1016.4 מ״ג 1016.4 מ״ג
    ברזל 66.2 מ״ג 66.2 מ״ג
    אשלגן 8046.9 מ״ג 8046.9 מ״ג
    אבץ 32.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    סגור

מחפשים עוגת שוקולד טבעונית שעדיין תפנק? הגעתם למקום הנכון! עוגה חגיגית ונהדרת בטעם שוקולדי עמוק שאין מי שלא ישמח לקבל.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
אולגה טוכשר
X

14 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

קרם


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את תחתית התבניות בנייר אפייה ומתיזים מתרסיס השמן.
  2. מכינים את העוגה: שמים בקערת ערבוב גדולה את קרם הקוקוס, חלב הקוקוס, השמן, הסוכר ותערובת החומץ והסודה לשתייה וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית.
  3. מנפים את הקקאו וממשיכים לערבב עד שהוא נטמע בתערובת.
  4. מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  5. יוצקים את הבלילה לתוך שתי תבניות עגולות בקוטר 22 ס”מ ואופים בין 50 דקות לשעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. אם יש רק תבנית אחת, אפשר לאפות בשני סיבובים או לאפות עוגה אחת ולחצות אותה לרוחבה כשהיא קרה. ככל שהעוגה גבוהה יותר, כך ייקח לה יותר זמן להיאפות. העוגות יתפחו, יסדקו קלות בחלקן העליון, והקיסם שננעץ במרכזה צריך לצאת יבש.
  6. מצננים את העוגות תחילה בתוך התבנית ולאחר מכך מחוצה לה.
  7. מכינים את הקרם: מניחים בקערת מעבד מזון את הטופו והשוקולד ומעבדים במשך כדקה עד שמתקבל קרם שוקולד חלק ומבריק במרקם משי. אם רוצים קרם מתוק יותר, מוסיפים מייפל טבעי לפי הטעם. מעבירים ל-15 דקות למקרר.
  8. מרכיבים את העוגה: מניחים על צלחת הגשה את השכבה התחתונה.
  9. מורחים בנדיבות חצי מכמות הקרם על העוגה.
  10. מניחים מעל את השכבה השנייה ומורחים את שארית הקרם. מיישרים בעזרת פלטה, מקשטים בתותים טריים וסוכריות צבעוניות ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד טבעונית שלא תאמינו שהיא טבעונית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (31)

Avatar

    Avatar
    אדוה

    באיזה קמח אפשר להמיר כדי שיהיה כשר לפסח?

    Avatar
    עדי

    האם את התנור מפעילים על טורבו או על אפייה רגילה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפייה רגילה, חום עליון תחתון

    Avatar
    בתאל

    תוכלו לרשום לי את המתכון המדויק לתבנית 30*40 או A3 (עוגת גן) בבקשה? הסתבכתי עם האחוזים ולא הבנתי מה להכפיל ומה לא ובכמה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי בתאל, תכפילי את הכמויות פי 3

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות