עוגת מוס עם קצפת של מילקי

פיית העוגיות מגשימה חלום ילדות, ומכינה עוגת מוס עם קצפת של מילקי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. תחתית וופלים הופכת את העוגה לממכרת במיוחד
פיית העוגיות מגשימה חלום ילדות, ומכינה עוגת מוס עם קצפת של מילקי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. תחתית וופלים הופכת את העוגה לממכרת במיוחד
  • ענבל לביא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 13 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4942
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4941.8 קק״ל 4941.8 קק״ל
    פחמימות 476.0 גרם 476.0 גרם
    שומן 309.6 גרם 309.6 גרם
    נתרן 1194.8 מ״ג 1194.8 מ״ג
    חלבון 59.8 גרם 59.8 גרם
    סיבים תזונתיים 30.6 גרם 30.6 גרם
    שומן רווי 102.4 גרם 102.4 גרם
    כולסטרול 450.0 מ״ג 450.0 מ״ג
    סידן 403.0 מ״ג 403.0 מ״ג
    ברזל 23.1 מ״ג 23.1 מ״ג
    אשלגן 2253.8 מ״ג 2253.8 מ״ג
    אבץ 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 13 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4942
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4941.8 קק״ל 4941.8 קק״ל
    פחמימות 476.0 גרם 476.0 גרם
    שומן 309.6 גרם 309.6 גרם
    נתרן 1194.8 מ״ג 1194.8 מ״ג
    חלבון 59.8 גרם 59.8 גרם
    סיבים תזונתיים 30.6 גרם 30.6 גרם
    שומן רווי 102.4 גרם 102.4 גרם
    כולסטרול 450.0 מ״ג 450.0 מ״ג
    סידן 403.0 מ״ג 403.0 מ״ג
    ברזל 23.1 מ״ג 23.1 מ״ג
    אשלגן 2253.8 מ״ג 2253.8 מ״ג
    אבץ 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות מוס
ענבל לביא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי את שני השוקולדים עם כוס וחצי (360 מ”ל) מכמות השמנת להקצפה והמלח, מערבבים לתערובת חלקה ומעבירים לקירור ל-5 שעות לפחות.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. טוחנים במעבד מזון את הוופלים לפירורים דקים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לפירורים לחים, מהדקים היטב לתחתית תבנית 24 ס”מ.
  4. מקציפים קצרות את קרם השוקולד הקר במערבל חשמלי לריכוך, מוסיפים בהדרגה את יתרת השמנת תוך כדי הקצפה ומקציפים היטב לקרם יציב ככל הניתן. משטחים את הקרם על התחתית ומקפיאים למשך הלילה.
  5. לציפוי קצפת: מקציפים במערבל חשמלי את הקצפת של מילקי לקצפת יציבה אך רכה ועורמים אותה על העוגה בתלולית גדולה.
  6. מפשירים את העוגה כמה שעות במקרר, אם רוצים מפזרים שברי שוקולד לעיטור לפני ההגשה.
  7. מגישים בכלי הגשה יפה.

 

מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: ענבל לביא

הערות

  • מומלץ להשתמש בוופלים מסוג שחור לבן בטעם וניל צרפתי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס עם קצפת של מילקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Yasmin afuta

    היי אם אין לי את הקצפת של מיקי ( גרה בחו״ל) האם עד מתכון שאפשר להכין?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין את המתכון עם כל שמנת מתוקה להקצפה. בהצלחה!

    Avatar
    מערכת Foody

    שלום רב, כדאי להוסיף את החמאה ואת השוקולד המומס (חבילה של 100 גרם שוקולד) לעוגיות במעבד המזון. את השוקולד יש להמיס בבן מארי או במיקרו בפולסים בזהירות (תוך כדי ערבוב בכדי שהשוקולד לא יישרף). ניתן גם להוסיף אבקת קקאו איכותית (כחצי כוס). רצוי לא להוסיף עוד נוזלים (כמו שמנת או חלב) בכדי לשמור על פריכות הקלתית.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות