בוש קאבר דסקטופ

עוגת מוס שוקולד דובאי

עוגת מוס שוקולד בסגנון שוקולד דובאי ששבר את הרשת! רומנטית, יפהפייה והכי חשוב - טעימה בטירוף. שכבות של קדאיף ופיסטוק, מוס שוקולד אוורירי וגנאש
עוגת מוס שוקולד בסגנון שוקולד דובאי ששבר את הרשת! רומנטית, יפהפייה והכי חשוב - טעימה בטירוף. שכבות של קדאיף ופיסטוק, מוס שוקולד אוורירי וגנאש
  • ונסה חתוקאי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    5625
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5624.8 קק״ל 5624.8 קק״ל
    פחמימות 456.0 גרם 456.0 גרם
    שומן 368.8 גרם 368.8 גרם
    נתרן 830.3 מ״ג 830.3 מ״ג
    חלבון 66.2 גרם 66.2 גרם
    סיבים תזונתיים 37.1 גרם 37.1 גרם
    שומן רווי 220.9 גרם 220.9 גרם
    כולסטרול 109.5 מ״ג 109.5 מ״ג
    סידן 720.1 מ״ג 720.1 מ״ג
    ברזל 28.2 מ״ג 28.2 מ״ג
    אשלגן 2981.6 מ״ג 2981.6 מ״ג
    אבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    5625
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5624.8 קק״ל 5624.8 קק״ל
    פחמימות 456.0 גרם 456.0 גרם
    שומן 368.8 גרם 368.8 גרם
    נתרן 830.3 מ״ג 830.3 מ״ג
    חלבון 66.2 גרם 66.2 גרם
    סיבים תזונתיים 37.1 גרם 37.1 גרם
    שומן רווי 220.9 גרם 220.9 גרם
    כולסטרול 109.5 מ״ג 109.5 מ״ג
    סידן 720.1 מ״ג 720.1 מ״ג
    ברזל 28.2 מ״ג 28.2 מ״ג
    אשלגן 2981.6 מ״ג 2981.6 מ״ג
    אבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות מוס
ונסה חתוקאי
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מוס שוקולד

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במחבת גדולה או סוטאז’ ממיסים את החמאה, מפוררים ומוסיפים את שערות הקדאיף וקולים אותן עד שהן מזהיבות.
  2. מעבירים לקערה את השערות ומוסיפים את מחית הפיסטוק ואבקת הסוכר. מערבבים לתערובת אחידה.
  3. משטחים את התערובת בתבנית קוטר 25 ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המוס.
  4. מכינים את המוס: מניחים בקערה את השוקולד המריר. מרתיחים את חצי כוס השמנת להקצפה ויוצקים על השוקולד, מחכים כמה דקות ומערבבים. אם השוקולד לא נמס לגמרי, ממיסים במיקרוגל כמה שניות בפולסים עד שמתקבל קרם חלק ואחיד. מצננים.
  5. במיקסר, מקציפים את שתי כוסות השמנת - לא להקציף יותר מדי, הקצף אמור להיות רך אבל יציב.
  6. מקפלים בעדינות את השוקולד המומס ויוצקים על שכבת הקדאיף. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות.
  7. מכינים את ציפוי הגנאש: בקערה, מחממים יחד את השמנת והשוקולד לציפוי עד לקבלת גנאש חלק, יוצקים על המוס ומיישרים בעדינות. מומלץ להעביר את העוגה לפריזר כ 45 דקות לפני הציפוי - כשהעוגה מעט קפואה, יותר קל למרוח את הציפוי. מעבירים למקרר לעוד שעה אחרי שמצפים בגנאש.
  8. זורים מעט אבקת קקאו ופיסטוקים טחונים ומגישים.
  9. שומרים במקרר.
עוגת מוס שוקולד דובאי
עוגת מוס שוקולד דובאי. צילום: ונסה חתוקאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס שוקולד דובאי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות