עוגת קראמבל תפוחים מטריפה!
הכינו את הכפיות! עוגת קראמבל תפוחים עם חמאה, קינמון ותותים ופירורי קראמבל אגוזי לוז פריכים וזהובים מעל. עוגה חמה ומשגעת שמגישים עם גלידת וניל
הכינו את הכפיות! עוגת קראמבל תפוחים עם חמאה, קינמון ותותים ופירורי קראמבל אגוזי לוז פריכים וזהובים מעל. עוגה חמה ומשגעת שמגישים עם גלידת וניל
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5295.3 קק״ל 5295.3 קק״לפחמימות 783.1 גרם 783.1 גרםשומן 711.4 גרם 711.4 גרםנתרן 3799.4 מ״ג 3799.4 מ״גחלבון 440.8 גרם 440.8 גרםסיבים תזונתיים 398.3 גרם 398.3 גרםשומן רווי 410.5 גרם 410.5 גרםכולסטרול 777.3 מ״ג 777.3 מ״גסידן 756.0 מ״ג 756.0 מ״גברזל 389.2 מ״ג 389.2 מ״גאשלגן 2536.5 מ״ג 2536.5 מ״גאבץ 382.1 מ״ג 382.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות5295
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5295.3 קק״ל 5295.3 קק״לפחמימות 783.1 גרם 783.1 גרםשומן 711.4 גרם 711.4 גרםנתרן 3799.4 מ״ג 3799.4 מ״גחלבון 440.8 גרם 440.8 גרםסיבים תזונתיים 398.3 גרם 398.3 גרםשומן רווי 410.5 גרם 410.5 גרםכולסטרול 777.3 מ״ג 777.3 מ״גסידן 756.0 מ״ג 756.0 מ״גברזל 389.2 מ״ג 389.2 מ״גאשלגן 2536.5 מ״ג 2536.5 מ״גאבץ 382.1 מ״ג 382.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 5295 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
200גרם או 20 תותיםחתוכים לחצאים
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
5 כפות גדושות סוכר חוםאו סוכר לבן
-
50 גרם חמאה
פירורי קראמבל
הגשה
-
בטעם וניל או קצפת
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות גדולות או רבעים.
- מחממים מחבת ושמים את התפוחים, הסוכר, החמאה והקינמון ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל במשך 8 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.
- מעבירים את התערובת לתבנית אפייה, מפזרים מעל את התותים ומניחים בצד.
- מכינים את פירורי הקראמבל: בקערת מעבד מזון שמים את הקמח, האגוזים, החמאה, הסוכר והביצה ומעבדים בפולסים עד לקבלת בצק בעל מרקם פירורי.
- מפזרים את הפירורים על עוגת התפוחים והתותים.
- אופים בתנור שחומם מראש בחום של 190 מעלות טורבו במשך 30 דקות או עד שהפירורים זהובים ופריכים.
- מפזרים מעט אבקת סוכר מעל ומגישים עם גלידה בטעם וניל או קצפת.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות גדולות או רבעים.
- מחממים מחבת ושמים את התפוחים, הסוכר, החמאה והקינמון ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל במשך 8 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.
- מעבירים את התערובת לתבנית אפייה, מפזרים מעל את התותים ומניחים בצד.
- מכינים את פירורי הקראמבל: בקערת מעבד מזון שמים את הקמח, האגוזים, החמאה, הסוכר והביצה ומעבדים בפולסים עד לקבלת בצק בעל מרקם פירורי.
- מפזרים את הפירורים על עוגת התפוחים והתותים.
- אופים בתנור שחומם מראש בחום של 190 מעלות טורבו במשך 30 דקות או עד שהפירורים זהובים ופריכים.
- מפזרים מעט אבקת סוכר מעל ומגישים עם גלידה בטעם וניל או קצפת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
איזה יאמיי