עוגת קרפים אבוקדו מלוחה

עוגת קרפים אבוקדו שמורכבת משכבות של קרפים, עם מילוי מפתיע של אבוקדו וגבינה בולגרית. כמה שהירוק הזה עושה לנו שמח בלב ובבטן!
עוגת קרפים אבוקדו שמורכבת משכבות של קרפים, עם מילוי מפתיע של אבוקדו וגבינה בולגרית. כמה שהירוק הזה עושה לנו שמח בלב ובבטן!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    591
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 590.8 קק״ל 5908.1 קק״ל
    פחמימות 54.8 גרם 547.5 גרם
    שומן 31.5 גרם 314.5 גרם
    נתרן 841.1 מ״ג 8410.9 מ״ג
    חלבון 23.6 גרם 236.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 117.6 גרם
    כולסטרול 279.1 מ״ג 2790.7 מ״ג
    סידן 161.4 מ״ג 1614.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 310.2 מ״ג 3101.6 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 16.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    591
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 590.8 קק״ל 5908.1 קק״ל
    פחמימות 54.8 גרם 547.5 גרם
    שומן 31.5 גרם 314.5 גרם
    נתרן 841.1 מ״ג 8410.9 מ״ג
    חלבון 23.6 גרם 236.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 117.6 גרם
    כולסטרול 279.1 מ״ג 2790.7 מ״ג
    סידן 161.4 מ״ג 1614.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 310.2 מ״ג 3101.6 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 16.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
תומר אומנסקי
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


רינג 20 ס"מ

קרפים

מילוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרפים: מערבבים בקערה רחבה את הביצים, הסוכר, השמן והמלח.
  2. מוסיפים את הקמח ואת המים ומערבבים יחד ליצירת תערובת די סמיכה.
  3. מתחילים להוסיף בהדרגה את כל החלב ומערבבים לקבלת בלילה אחידה. ניתן לסנן את הבלילה בתום הערבוב.
  4. מטגנים את הקרפים להזהבה משני הצדדים במחבת קרפים או במחבת רגילה משומנת מעט.
  5. אחרי הטיגון עורמים אותם אחד מעל השני על מנת שהלחות תרכך אותם.
  6. לאחר שהקרפים התקררו קורצים אותם לעיגולים בגודל אחיד בעזרת רינג בקוטר 20 ס”מ.
  7. מכינים את המילוי: מערבבים את כל מצרכי המילוי יחד במיקסר, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.
  8. הרכבת המנה: מניחים את הרינג על צלחת הגשה.
  9. מניחים בתוך הריננג את הקרפ הראשון ומעליו מורחים כף מהמילוי.
  10. מניחים קרפ נוסף ומילוי נוסף, וממשיכים כך עד שמסיימים את כל המילוי ואת כל הקרפים (20 שכבות לפחות).
  11. מעבירים את עוגת הקרפים לקירור במשך 60 דקות.
  12. לאחר הקירור מסדרים מעל את פרוסות האבוקדו, מוזגים עליהן מעט לימון כדי שלא ישחירו ומקשטים בקוביות גבינה בולגרית, שומשום שחור וצ’ילי.

    עוגת קרפים אבוקדו2
    עוגת קרפים אבוקדו. צילום: תומר אומנסקי

הערות

  • מומלץ לאכול את העוגה הזו ביום הכנתה, אחרת האבוקדו משחיר. ניתן למלא את העוגה גם במלית מתוקה. ניתן לאכול את הקרפים כקרפים שלמים כשמניחים את המתבלים לידם. ניתן להוסיף למלית האבוקדו גם ביצה קשה מגורדת.  

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת קרפים אבוקדו מלוחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות