עוגת שוקולד פירורים מושלמת כשרה לפסח ללא שרויה

בפסח הזה תאכלו עוגת שוקולד פירורים! מתכון מושלם של אשת רב הכותל, יעל רבינוביץ, לחתום איתו את ארוחת החג, קינוח קליל ומהיר הכנה בטעם שוקולדי
בפסח הזה תאכלו עוגת שוקולד פירורים! מתכון מושלם של אשת רב הכותל, יעל רבינוביץ, לחתום איתו את ארוחת החג, קינוח קליל ומהיר הכנה בטעם שוקולדי
  • יעל רבינוביץ
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    7346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7346.4 קק״ל 7346.4 קק״ל
    פחמימות 819.4 גרם 819.4 גרם
    שומן 406.2 גרם 406.2 גרם
    נתרן 1544.4 מ״ג 1544.4 מ״ג
    חלבון 105.9 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 43.4 גרם 43.4 גרם
    שומן רווי 70.4 גרם 70.4 גרם
    כולסטרול 2071.8 מ״ג 2071.8 מ״ג
    סידן 819.1 מ״ג 819.1 מ״ג
    ברזל 27.9 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 5896.3 מ״ג 5896.3 מ״ג
    אבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    7346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7346.4 קק״ל 7346.4 קק״ל
    פחמימות 819.4 גרם 819.4 גרם
    שומן 406.2 גרם 406.2 גרם
    נתרן 1544.4 מ״ג 1544.4 מ״ג
    חלבון 105.9 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 43.4 גרם 43.4 גרם
    שומן רווי 70.4 גרם 70.4 גרם
    כולסטרול 2071.8 מ״ג 2071.8 מ״ג
    סידן 819.1 מ״ג 819.1 מ״ג
    ברזל 27.9 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 5896.3 מ״ג 5896.3 מ״ג
    אבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


בצק


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
  2. ממיסים בקערת זכוכית במיקרוגל את השוקולד.
  3. מוסיפים לאותה קערה את הקקאו, הקפה, השמן, הסוכר, המים, היין ואבקת הסוכר, ומקררים.
  4. מוסיפים 5 ביצים ומערבבים עד הגעה לתערובת אחידה.
  5. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק וביצה שלמה אחת.
  6. מרכיבים את העוגה: מערבבים מחצית מכמות הבצק עם חלבון ומשטחים על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.
  7. שופכים מעל הבצק את תערובת המילוי השוקולדית.
  8. מפוררים מעל תערובת השוקולד פירורים מהבצק.
  9. אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות. בתאבון!
עוגת שוקולד פירורים. צילום: יעל רבינוביץ'
עוגת שוקולד פירורים. צילום: יעל רבינוביץ’
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד פירורים מושלמת כשרה לפסח ללא שרויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אביבה, 180 מעלות חום עליון תחתון, תודה על עירור תשומת הלב – עודכן

    Avatar
    רוני

    היי, האם ניתן להמיר את קמח התפו”א לקמח מצה לעוגות או קמח תופח?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר כל קמח שאוהבים 🙂

    Avatar
    רבקה

    האם המרת חלק מקמח התפוא בקמח שקדים תשפר את מרקם הבצק?מומלץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפר לנסות 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות