-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3053.5 קק״ל 3053.5 קק״לפחמימות 323.9 גרם 323.9 גרםשומן 169.7 גרם 169.7 גרםנתרן 1071.2 מ״ג 1071.2 מ״גחלבון 74.6 גרם 74.6 גרםסיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 66.0 גרם 66.0 גרםכולסטרול 1522.2 מ״ג 1522.2 מ״גסידן 419.3 מ״ג 419.3 מ״גברזל 19.9 מ״ג 19.9 מ״גאשלגן 2172.0 מ״ג 2172.0 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות3054
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3053.5 קק״ל 3053.5 קק״לפחמימות 323.9 גרם 323.9 גרםשומן 169.7 גרם 169.7 גרםנתרן 1071.2 מ״ג 1071.2 מ״גחלבון 74.6 גרם 74.6 גרםסיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 66.0 גרם 66.0 גרםכולסטרול 1522.2 מ״ג 1522.2 מ״גסידן 419.3 מ״ג 419.3 מ״גברזל 19.9 מ״ג 19.9 מ״גאשלגן 2172.0 מ״ג 2172.0 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 3054 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
230 גרם אגוזי מלך
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
6 ביצים Mבטמפרטורת החדר
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כפית אבקת אפייה
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס קרם קוקוסאו שמנת מתוקה - לגרסה חלבית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במעבד מזון או בלנדר טוחנים היטב את אגוזי המלך עד לפירורים.
- מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
- מקציפים את הסוכר יחד עם החלמונים בקערת מיקסר עם וו בלון עד לקבלת צבע אוורירי ובהיר, כ-8 עד 10 דקות.
- בעזרת מרית מערבבים פנימה את אגוזי המלך הטחונים, אבקת האפייה ותמצית הוניל.
- בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים לקצף רך, ומקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת החלמונים.
- יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה עגול ואופים 30-40 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים אותה להתקרר בטמפרטורת החדר בתבנית 5 דקות לפני שמוציאים אותה מנייר האפייה.
- כשהעוגה מתקררת, מקלפים את נייר האפייה ממנה ומעבירים לצלחת הגשה.
- ממסים בפולסים במיקרוגל יחד את השוקולד וקרם הקוקוס ויוצקים מעל העוגה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במעבד מזון או בלנדר טוחנים היטב את אגוזי המלך עד לפירורים.
- מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
- מקציפים את הסוכר יחד עם החלמונים בקערת מיקסר עם וו בלון עד לקבלת צבע אוורירי ובהיר, כ-8 עד 10 דקות.
- בעזרת מרית מערבבים פנימה את אגוזי המלך הטחונים, אבקת האפייה ותמצית הוניל.
- בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים לקצף רך, ומקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת החלמונים.
- יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה עגול ואופים 30-40 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים אותה להתקרר בטמפרטורת החדר בתבנית 5 דקות לפני שמוציאים אותה מנייר האפייה.
- כשהעוגה מתקררת, מקלפים את נייר האפייה ממנה ומעבירים לצלחת הגשה.
- ממסים בפולסים במיקרוגל יחד את השוקולד וקרם הקוקוס ויוצקים מעל העוגה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אם יש לי ביצים מידה גדולה מאוד אקסטרלרג מה אפשר לעשות
לשים 3 ביצים