בוש קאבר דסקטופ

פאר בתנור! פאי פקאן יפהפה ומופלא עם מייפל ודבש

מתכון להכנת פאי פקאן מושקע וטעים בטירוף עם מייפל ודבש! המלצה שלנו - תחתכו את פאי הפקאן הזה לחתיכות קטנות, כי אין מצב שתרצו שהוא ייגמר!
מתכון להכנת פאי פקאן מושקע וטעים בטירוף עם מייפל ודבש! המלצה שלנו - תחתכו את פאי הפקאן הזה לחתיכות קטנות, כי אין מצב שתרצו שהוא ייגמר!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    7863
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7863.4 קק״ל 7863.4 קק״ל
    פחמימות 813.2 גרם 813.2 גרם
    שומן 479.9 גרם 479.9 גרם
    נתרן 1324.1 מ״ג 1324.1 מ״ג
    חלבון 95.9 גרם 95.9 גרם
    סיבים תזונתיים 42.9 גרם 42.9 גרם
    שומן רווי 58.3 גרם 58.3 גרם
    כולסטרול 1299.6 מ״ג 1299.6 מ״ג
    סידן 457.2 מ״ג 457.2 מ״ג
    ברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 2111.5 מ״ג 2111.5 מ״ג
    אבץ 20.9 מ״ג 20.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    7863
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7863.4 קק״ל 7863.4 קק״ל
    פחמימות 813.2 גרם 813.2 גרם
    שומן 479.9 גרם 479.9 גרם
    נתרן 1324.1 מ״ג 1324.1 מ״ג
    חלבון 95.9 גרם 95.9 גרם
    סיבים תזונתיים 42.9 גרם 42.9 גרם
    שומן רווי 58.3 גרם 58.3 גרם
    כולסטרול 1299.6 מ״ג 1299.6 מ״ג
    סידן 457.2 מ״ג 457.2 מ״ג
    ברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 2111.5 מ״ג 2111.5 מ״ג
    אבץ 20.9 מ״ג 20.9 מ״ג
    סגור

איך משלבים בקינוח אחד שני חומרי גלם מעולים ואהובים – דבש ומייפל? מכינים פאי פקאן עם תחתית פריכה מושלמת ומילוי ששניהם מככבים בו ומשלימים אחד את השני לכדי מתיקות מופלאה וביס קסום.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
ניצן סוסיד
X

10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בצק פריך

מילוי פקאן

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים במעבד מזון את הקמח, המלח, אבקת הסוכר והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שנוצר בצק אחיד.
  2. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מרדדים לעלה דק, מניחים בתבנית ומיישרים את הקצוות. שומרים במקפיא.
  3. מכינים את המלית: מבשלים בסיר קטן את המים, החמאה, הדבש, תמצית הווניל וסירופ המייפל, מערבבים לתערובת אחידה ומצננים מעט.
  4. מוסיפים לסיר את הביצה והחלמונים, מערבבים ומסננים.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  6. מוציאים את התבנית עם תחתית הבצק מהמקפיא, מפזרים מעל את הפקאן הקצוץ ופירורי העוגיות, מסדרים את חצאי הפקאן ומוזגים מעל בעדינות את המלית.

    פאי פקאן
    מוזגים בעדינות את המלית. צילום: נמרוד סונדרס

  7. אופים את הפאי כ-40 דקות להתייצבות והזהבה יפה. מגישים בטמפרטורת החדר או מחממים מעט להגשה בתוספת גלידה וניל.

הערות

  • ניתן להגיש לצד גלידת וניל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי פקאן3

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    הדסה

    הי אם אין לי מעבד מזון אני יכולה להכין את הפאי בדרך אחרת?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר ללוש את הבצק

    Avatar
    שרה

    מה פירוש לסנן את הביצים בהוראה מס 4?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרה, לא חייב לסנן, אפשר לשפוך את התערובת כפי שהיא

      Avatar
      מערכת Foody

      כל עוגיות חמאה שנראות לך ושאת אוהבת, כאלו שהכנת או קנויות 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות