פאר בתנור! פאי פקאן יפהפה ומופלא עם מייפל ודבש
מתכון להכנת פאי פקאן מושקע וטעים בטירוף עם מייפל ודבש! המלצה שלנו - תחתכו את פאי הפקאן הזה לחתיכות קטנות, כי אין מצב שתרצו שהוא ייגמר!
מתכון להכנת פאי פקאן מושקע וטעים בטירוף עם מייפל ודבש! המלצה שלנו - תחתכו את פאי הפקאן הזה לחתיכות קטנות, כי אין מצב שתרצו שהוא ייגמר!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7863.4 קק״ל 7863.4 קק״לפחמימות 813.2 גרם 813.2 גרםשומן 479.9 גרם 479.9 גרםנתרן 1324.1 מ״ג 1324.1 מ״גחלבון 95.9 גרם 95.9 גרםסיבים תזונתיים 42.9 גרם 42.9 גרםשומן רווי 58.3 גרם 58.3 גרםכולסטרול 1299.6 מ״ג 1299.6 מ״גסידן 457.2 מ״ג 457.2 מ״גברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 2111.5 מ״ג 2111.5 מ״גאבץ 20.9 מ״ג 20.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות7863
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7863.4 קק״ל 7863.4 קק״לפחמימות 813.2 גרם 813.2 גרםשומן 479.9 גרם 479.9 גרםנתרן 1324.1 מ״ג 1324.1 מ״גחלבון 95.9 גרם 95.9 גרםסיבים תזונתיים 42.9 גרם 42.9 גרםשומן רווי 58.3 גרם 58.3 גרםכולסטרול 1299.6 מ״ג 1299.6 מ״גסידן 457.2 מ״ג 457.2 מ״גברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 2111.5 מ״ג 2111.5 מ״גאבץ 20.9 מ״ג 20.9 מ״גסגור
איך משלבים בקינוח אחד שני חומרי גלם מעולים ואהובים – דבש ומייפל? מכינים פאי פקאן עם תחתית פריכה מושלמת ומילוי ששניהם מככבים בו ומשלימים אחד את השני לכדי מתיקות מופלאה וביס קסום.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 7863 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק פריך
מילוי פקאן
-
1/2כוס או 120 מ"ל מים
-
50 גרם חמאה רכהבטמפרטורת החדר
-
1/2 כוס דבש
-
1 כף תמצית וניל
-
1 כוס סירופ מייפל טבעי
-
1 ביצה M
-
3 חלמונים M
-
150 גרם אגוזי פקאןקצוץ
-
150 גרם עוגיות חמאהפירורים
קישוט
-
200 גרם אגוזי פקאןחצויים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבלים במעבד מזון את הקמח, המלח, אבקת הסוכר והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שנוצר בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מרדדים לעלה דק, מניחים בתבנית ומיישרים את הקצוות. שומרים במקפיא.
- מכינים את המלית: מבשלים בסיר קטן את המים, החמאה, הדבש, תמצית הווניל וסירופ המייפל, מערבבים לתערובת אחידה ומצננים מעט.
- מוסיפים לסיר את הביצה והחלמונים, מערבבים ומסננים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את התבנית עם תחתית הבצק מהמקפיא, מפזרים מעל את הפקאן הקצוץ ופירורי העוגיות, מסדרים את חצאי הפקאן ומוזגים מעל בעדינות את המלית.
- אופים את הפאי כ-40 דקות להתייצבות והזהבה יפה. מגישים בטמפרטורת החדר או מחממים מעט להגשה בתוספת גלידה וניל.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבלים במעבד מזון את הקמח, המלח, אבקת הסוכר והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שנוצר בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מרדדים לעלה דק, מניחים בתבנית ומיישרים את הקצוות. שומרים במקפיא.
- מכינים את המלית: מבשלים בסיר קטן את המים, החמאה, הדבש, תמצית הווניל וסירופ המייפל, מערבבים לתערובת אחידה ומצננים מעט.
- מוסיפים לסיר את הביצה והחלמונים, מערבבים ומסננים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את התבנית עם תחתית הבצק מהמקפיא, מפזרים מעל את הפקאן הקצוץ ופירורי העוגיות, מסדרים את חצאי הפקאן ומוזגים מעל בעדינות את המלית.
- אופים את הפאי כ-40 דקות להתייצבות והזהבה יפה. מגישים בטמפרטורת החדר או מחממים מעט להגשה בתוספת גלידה וניל.
הערות
- ניתן להגיש לצד גלידת וניל.
הערות
- ניתן להגיש לצד גלידת וניל.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
הי אם אין לי מעבד מזון אני יכולה להכין את הפאי בדרך אחרת?
אפשר ללוש את הבצק
מה פירוש לסנן את הביצים בהוראה מס 4?
היי שרה, לא חייב לסנן, אפשר לשפוך את התערובת כפי שהיא
איזה עוגיות חמאה???
כל עוגיות חמאה שנראות לך ושאת אוהבת, כאלו שהכנת או קנויות 🙂