פולנטה עם גבינות ופטריות

חושבים שפולנטה זו מנה ששמורה רק למסעדות? לא תאמינו כמה קל להכין בבית פולנטה עם גבינות ופטריות מתירס טרי. מנת גורמה טעימה ומיוחדת
חושבים שפולנטה זו מנה ששמורה רק למסעדות? לא תאמינו כמה קל להכין בבית פולנטה עם גבינות ופטריות מתירס טרי. מנת גורמה טעימה ומיוחדת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    615
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 615.0 קק״ל 2459.9 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 94.4 גרם
    שומן 34.3 גרם 137.2 גרם
    נתרן 1071.5 מ״ג 4286.0 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 72.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 18.8 גרם 75.3 גרם
    כולסטרול 69.7 מ״ג 279.0 מ״ג
    סידן 287.7 מ״ג 1150.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 85.8 מ״ג 343.4 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    615
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 615.0 קק״ל 2459.9 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 94.4 גרם
    שומן 34.3 גרם 137.2 גרם
    נתרן 1071.5 מ״ג 4286.0 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 72.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 18.8 גרם 75.3 גרם
    כולסטרול 69.7 מ״ג 279.0 מ״ג
    סידן 287.7 מ״ג 1150.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 85.8 מ״ג 343.4 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קטניות וחיטה
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פולנטה

פטריות


אופן הכנה

  1. חותכים את הפטריות לפרוסות עבות ומניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן. משמנים אותן גם מלמעלה ומפזרים מלח ותימין. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד הזהבה. בערך 10 דקות.
  2. חותכים את גרגירי התירס מהקלחים וטוחנים מעט במעבד מזון. חשוב להשאיר את חתיכות של התירס ולא לטחון לגמרי.
  3. ממיסים את החמאה ומוסיפים את גרגירי התירס הטחונים. מטגנים במשך 7 דקות.
  4. מוסיפים מים רותחים ומלח ושופכים פנימה לאט את הפולנטה. מקפידים כל הזמן לערבב.
  5. לאחר 3 דקות מוסיפים את הבורסאן ואת הפרמזן ומערבבים עד שהפולנטה רכה וכל הגבינות נמסו.
  6. מגישים עם פטריות צרובות, גילופי פרמזן ועלי תימין.
פולנטה עם גבינות ופטריות
פולנטה עם גבינות ופטריות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פולנטה עם גבינות ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    פנינה זהבי

    האם אפשר להשתמש עם תירס סנפרוסט..או שימורים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר גם עם תירס מהקפאה או שימורים. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות