פוקאצ’ה ביתית עם בצל מקורמל ואנשובי

אהרוני מטיס אתכם לצרפת ומכין פיסלדייר, פוקאצ'ה ביתית עם בצל מוקרמל ואנשובי ממש כמו בשווקים בפרובנס. מכינים את בצק הפוקאצ'ה בקלות ובמהירות בעזרת מיקסר
אהרוני מטיס אתכם לצרפת ומכין פיסלדייר, פוקאצ'ה ביתית עם בצל מוקרמל ואנשובי ממש כמו בשווקים בפרובנס. מכינים את בצק הפוקאצ'ה בקלות ובמהירות בעזרת מיקסר
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    882
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 881.5 קק״ל 5288.9 קק״ל
    פחמימות 148.8 גרם 892.6 גרם
    שומן 21.2 גרם 127.1 גרם
    נתרן 1699.6 מ״ג 10197.4 מ״ג
    חלבון 25.7 גרם 154.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 199.6 מ״ג 1197.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 273.3 מ״ג 1639.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    882
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 881.5 קק״ל 5288.9 קק״ל
    פחמימות 148.8 גרם 892.6 גרם
    שומן 21.2 גרם 127.1 גרם
    נתרן 1699.6 מ״ג 10197.4 מ״ג
    חלבון 25.7 גרם 154.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 199.6 מ״ג 1197.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 273.3 מ״ג 1639.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פוקאצ'ות
ישראל אהרוני
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מכינים בצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, סוכר, עשבי תיבול, שמן ומים ומעבדים לבצק.
  2. מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. קולפים ופורסים דק את הבצל. חותכים את הארטישוקים לרבעים.מגררים בפומפייה את גבינת הפרמזן.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים קלות ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
  5. מוסיפים עלי מרווה, מלח, פלפל שחור וסוכר וממשיכים לטגן עד שהבצל מתקרמל. מסירים מהאש ומצננים.
  6. בחזרה לבצק: מחממים תנור ל-250 מעלות.
  7. משטחים את הבצק בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בעזרת ידיים רטובות.
  8. מפזרים מעל בצורה אחידה את הבצל המקורמל, האנשובי, הארטישוקים וגבינת הפרמזן.
  9. אופים את הפוקאצ’ה כעשרים דקות, עד שהיא מזהיבה. מצננים מעט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ה ביתית עם בצל מקורמל ואנשובי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אורית ה

    אם אין קמח שמרים כמה שמרים יבשים צריך לשים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורית, לשים 18 גרם שמרים יבשים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות