-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 795.4 קק״ל 3181.8 קק״לפחמימות 95.0 גרם 380.1 גרםסוכר 10.8 גרם 43.4 גרםשומן 33.9 גרם 135.5 גרםנתרן 1635.7 מ״ג 6542.6 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.3 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרםשומן רווי 8.0 גרם 32.1 גרםכולסטרול 316.5 מ״ג 1266.0 מ״גסידן 66.0 מ״ג 264.0 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 229.5 מ״ג 917.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות795
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 795.4 קק״ל 3181.8 קק״לפחמימות 95.0 גרם 380.1 גרםסוכר 10.8 גרם 43.4 גרםשומן 33.9 גרם 135.5 גרםנתרן 1635.7 מ״ג 6542.6 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.3 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרםשומן רווי 8.0 גרם 32.1 גרםכולסטרול 316.5 מ״ג 1266.0 מ״גסידן 66.0 מ״ג 264.0 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 229.5 מ״ג 917.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
אין שקשוקה בלי לחם שיספוג את כל הרוטב המעולה. והנה לכם רעיון מקורי מבית היוצר של רון יוחננוב – אפשר להכין את השקשוקה על הלחם! קבלו מתכון של פוקאצ’ה אוורירית עם רוטב עגבניות וביצים שאפשר לחתוך לריבועים ולאכול בתיאבון ובסטייל.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 795 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
רוטב שקשוקה
-
3 כפות שמן זית
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 כוס רוטב פומודורו קנור
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כף פפריקה מתוקהאו חריפה - לפי הטעם
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
תוספות
-
150 גרם גבינת פטה 16%מפוררת
-
4 ביצים M
-
1 יחידה פלפל צ’ילי ירוקפרוסים - לא חובה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את כל המרכיבים לבצק רך ומבריק. מכסים ומתפיחים במשך שעה או עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכבים (אין צורך בבישול מוקדם).
- מקמחים את התבנית ומשטחים בה את הבצק. מורחים על הבצק את הרוטב, מפזרים את הגבינה ושוברים מעל את הביצים.
- אופים עד שהפוקצ’ות זהובות (הזהרו מאפיית יתר).
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את כל המרכיבים לבצק רך ומבריק. מכסים ומתפיחים במשך שעה או עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכבים (אין צורך בבישול מוקדם).
- מקמחים את התבנית ומשטחים בה את הבצק. מורחים על הבצק את הרוטב, מפזרים את הגבינה ושוברים מעל את הביצים.
- אופים עד שהפוקצ’ות זהובות (הזהרו מאפיית יתר).
הערות
- ניתן להוסיף לרוטב השקשוקה גם מעט צ'ילי חריף טרי קצוץ
הערות
- ניתן להוסיף לרוטב השקשוקה גם מעט צ'ילי חריף טרי קצוץ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות