פילאף אורז עם גזר, תרד וצימוקים

פילאף אורז הוא תבשיל עשיר בטעמים וצבעים, בגירסה הקלילה הצמחונית הזו עם גזר, תרד ומשובץ צימוקים שישדרג לכם כל מנה שתוגש לצידו.
פילאף אורז הוא תבשיל עשיר בטעמים וצבעים, בגירסה הקלילה הצמחונית הזו עם גזר, תרד ומשובץ צימוקים שישדרג לכם כל מנה שתוגש לצידו.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.9 קק״ל 1151.7 קק״ל
    פחמימות 27.7 גרם 166.3 גרם
    שומן 5.3 גרם 31.6 גרם
    נתרן 580.7 מ״ג 3484.1 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 15.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.8 מ״ג 185.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 213.8 מ״ג 1282.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.9 קק״ל 1151.7 קק״ל
    פחמימות 27.7 גרם 166.3 גרם
    שומן 5.3 גרם 31.6 גרם
    נתרן 580.7 מ״ג 3484.1 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 15.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.8 מ״ג 185.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 213.8 מ״ג 1282.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל ומגררים בפומפייה את הגזר.
  2. מחממים סיר על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל וגזר ומאדים כ-8 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל והגזר רכים.
  3. מוסיפים אורז, מלח ופלפל ומטגנים עוד כדקה תוך כדי בחישה, עד שכל האורז מבריק ומצופה בשמן.
  4. יוצקים מים רותחים, מוסיפים צימוקים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות, עד שהאורז מוכן. בינתיים, קוצצים גס את התרד.
  6. מכבים את האש, מוסיפים תרד, מערבבים ומשאירים את הסיר מכוסה 5 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילאף אורז עם גזר, תרד וצימוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות