פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות
תמרה אהרוני מכינה פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות, מנה טעימה וקלה להכנה שמתקתקים ברבע שעה. פתרון נהדר לארוחת צהריים משביעה ונטולת פחמימות
תמרה אהרוני מכינה פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות, מנה טעימה וקלה להכנה שמתקתקים ברבע שעה. פתרון נהדר לארוחת צהריים משביעה ונטולת פחמימות
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 389.2 קק״ל 778.4 קק״לפחמימות 19.8 גרם 39.5 גרםשומן 20.3 גרם 40.6 גרםנתרן 1925.5 מ״ג 3851.0 מ״גחלבון 33.7 גרם 67.3 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.5 גרםשומן רווי 3.0 גרם 5.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 91.8 מ״ג 183.6 מ״גברזל 3.1 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 613.4 מ״ג 1226.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות389
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 389.2 קק״ל 778.4 קק״לפחמימות 19.8 גרם 39.5 גרםשומן 20.3 גרם 40.6 גרםנתרן 1925.5 מ״ג 3851.0 מ״גחלבון 33.7 גרם 67.3 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.5 גרםשומן רווי 3.0 גרם 5.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 91.8 מ״ג 183.6 מ״גברזל 3.1 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 613.4 מ״ג 1226.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 389 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
300 גרם פילה דג סלמון
-
1 כף שמן זית
-
2 עלי מרווה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
1 כף שמן זית
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
2 שיני שום
-
1 חופן בזיליקום
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחלקים את פילה הסלמון ל-2 נתחים במשקל זהה.
- צורבים את הדג: מורחים את הסלמון בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומדביקים עליו עלה מרווה.
- מחממים את המחבת ומטגנים את הדגים כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים ופריכים.
- מכינים את הרוטב: קולפים ופורסים דק את השום.
- מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית ויוצקים למחבת עם הדגים.
- מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות.
- בצלחת הגשה מעט עמוקה שמים מעט רוטב ומניחים מעליו את פילה הסלמון הצרוב. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחלקים את פילה הסלמון ל-2 נתחים במשקל זהה.
- צורבים את הדג: מורחים את הסלמון בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומדביקים עליו עלה מרווה.
- מחממים את המחבת ומטגנים את הדגים כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים ופריכים.
- מכינים את הרוטב: קולפים ופורסים דק את השום.
- מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית ויוצקים למחבת עם הדגים.
- מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות.
- בצלחת הגשה מעט עמוקה שמים מעט רוטב ומניחים מעליו את פילה הסלמון הצרוב. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן