פינגר פוד לשבועות – אצבעות גבינה קריספיות
ללקק את האצבעות! מתכון קליל לאצבעות גבינה מטוגנות ומנחמות שישמחו את כל בני הבית בחנוכה או בשבועות. הנשנוש האולטימטיבי לאוהבי גבינות והשחיתות
ללקק את האצבעות! מתכון קליל לאצבעות גבינה מטוגנות ומנחמות שישמחו את כל בני הבית בחנוכה או בשבועות. הנשנוש האולטימטיבי לאוהבי גבינות והשחיתות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 513.6 קק״ל 3081.5 קק״לפחמימות 28.9 גרם 173.2 גרםשומן 40.0 גרם 239.9 גרםנתרן 191.3 מ״ג 1147.8 מ״גחלבון 10.0 גרם 60.1 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 9.1 גרםשומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״גסידן 12.1 מ״ג 72.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 70.0 מ״ג 420.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות514
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 513.6 קק״ל 3081.5 קק״לפחמימות 28.9 גרם 173.2 גרםשומן 40.0 גרם 239.9 גרםנתרן 191.3 מ״ג 1147.8 מ״גחלבון 10.0 גרם 60.1 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 9.1 גרםשומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״גסידן 12.1 מ״ג 72.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 70.0 מ״ג 420.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 514 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם גבינה צהובה 28%גוש גבינת נעם מהמעדנייה, חתוך לאצבעות באורך 4 ס"מ
-
1 כוס קמח לבן
-
1 ביצה L
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 כפית תבלין גריל
-
1 כוס שמן קנולהלטיגון
אופן הכנה
- מפזרים את הקמח בצלחת רחבה ומקמחים את אצבעות הגבינה.
- טורפים את הביצה בקערה וטובלים את האצבעות המקומחות כך שייעטפו היטב בקמח.
- מערבבים בצלחת נפרדת את פירורי הלחם ותבלין הגריל, ומצפים היטב את אצבעות הגבינה.
- חוזרים על פעולת הציפוי (ביצה ופירורי לחם) פעם נוספת ליצירת ציפוי כפול, ומעבירים למקפיא למשך 20 דקות להתייצבות.
- מטגנים את אצבעות הגבינה המצופות במחבת עם שמן (רדוד) עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג, ומגישים עם רוטב עגבניות פיקנטי או כל רוטב שאוהבים.
- את השכבה הנוספת של הציפוי אפשר להחליף במה שתרצו - רסקו דגני בוקר מתאימים או לכו על קצח ושומשום בשני צבעים. כל אחד והציפוי שלו.
אופן הכנה
- מפזרים את הקמח בצלחת רחבה ומקמחים את אצבעות הגבינה.
- טורפים את הביצה בקערה וטובלים את האצבעות המקומחות כך שייעטפו היטב בקמח.
- מערבבים בצלחת נפרדת את פירורי הלחם ותבלין הגריל, ומצפים היטב את אצבעות הגבינה.
- חוזרים על פעולת הציפוי (ביצה ופירורי לחם) פעם נוספת ליצירת ציפוי כפול, ומעבירים למקפיא למשך 20 דקות להתייצבות.
- מטגנים את אצבעות הגבינה המצופות במחבת עם שמן (רדוד) עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג, ומגישים עם רוטב עגבניות פיקנטי או כל רוטב שאוהבים.
- את השכבה הנוספת של הציפוי אפשר להחליף במה שתרצו - רסקו דגני בוקר מתאימים או לכו על קצח ושומשום בשני צבעים. כל אחד והציפוי שלו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
אפשר להשתמש בגבינה צהובה בפרוסות?
פחות מתאים, יהיה קשה לשמור עליהן מגולגלות בלי שיתפרקו
תנובה
אפשרי עם גבינת חלומי? או גבינות אחרות?
כן בטח, אפשר להכין עם כל גבינה צהובה אחרת שאוהבים, גם חלומי.